mam 12 rokov meriam 161cm a mam 53kg myslite si ze som aka tucna? prosim povedzte mi pravdu...moj email je: bejbysix@azet.sk a vo fotoalbumoch mam tam fotky tak ked chcete tak sa ne ne pozrite a tak mi napiste ci som tucna dakujem vam velmi pekne
Som tucna alebo naopak?
dpc!!!t o co ma zhnamenac ja nic take neopisala!!
ovecka, vsak kto ti vymyslal nick? mal si si rovno dat Barancek :-) ale dobre, uz som informovana :-)
2 datelinka to vies to je prave malicky nedostatok tohto nicku :)
ovecka, podla nicku, myslela som, ze si samica tohoto druhu :-)
Prepac ale ktorý debil Ti povedal , že si tlstá ? Ako nech si uvedomí, že v takom to veku môže ovplyvniť značnú časť psychiky kde potom nadobudnes dojem , že si tlstá pričom na tebe vysí koža. Ale aby som sa vyjadril konkrétnen k tvojej postave . Fotky su z tvare teda predpokladam podla tvare a vysky, vahy , ze si absolutny normal . Ak mam povedať osobný nazor mne sa pačia dievčatá plnších tvarov čiže kebvy tam boli 5-10 kg na vyše nevadilo by mi . Ale určite by mala mať aj o niečo viac rokov :) . Takže moj názor zhrniem :Si zdravo chudá , ak Ti niekto vraví , že máš schudnúť (hlavne ak je to nejaký zasratý chlapec otoč hlavu na bok a nevšímaj si ho ) :) .
som chlap :) rpeco sa pytas ???
ovecka, ty si baran? :-)
som si pozrel tie fotoalbumy podla mna mas naozja peknu postavu .... :)
mas len 12 rokov, neries to, si vo vyvine, akurat teraz potrebujes vela zivin na rast, na vyzivu mozgu, aby si mohla dobre studovat. kazda dieta by v tvojom veku mohla byt nebezpecna a mat zavazne a dlhotrvajuce nasledky.
mas akurat postavu, fotky som sice nevidela, ale podla udajov sa to da predpokladat.