UZ NEVIEM CO MAM S NOU ROBIT

Príspevok v téme: UZ NEVIEM CO MAM S NOU ROBIT
Kamilkoooooo

Ludia bozi pomozte mi.
Mam dievca ,ktore neskutocne milujem :( ale uz mam pocit, ze som to tak dojebal, ze ju stratim a to v ziadnom pripade necem.
2 roky sme si pisali cez net a stretli sme sa a bolo uzasne proste ako z filmu laska na prvy pohlad,bolo nam super.Ona je z daleka a vidime sa raz za mesiac. No a ked tu bola prvy krat tak proste sme sa moc moc bozkavali vsetko kraasne ako ma byt.Ale ked mi isla s rukou pod nohavicu tak som ju zastavil ,lebo som proste s dobrym umyslom nechcel hned tak prehanat nato ze sme boli spolu kratko.Chcel som jej proste dokazat ze nesom idiot ako vacsina ,ktorym hned ide o jedno a chcel som v podstate take veci si pomaly vychutnavat aby sme sa nenabazili vsetkych kras vztahu hned na zaciatku.Myslim ,ze chapete.No ale problem je v tom ze ona sa nato moc nahnevala urazila,citi sa ako kurva kvoli tomu, nieco ako odvrhnuta:( ja sa jej ospravedlnujem ako len viem :( robim co sa len da aby sa to dalo doporiadku :( nechcem ju stratit lebo ju strasne milujem,lenze ona to stale chce riesit a vzdy sa pohadame a ktomu sa este pridruzuje jej problemy doma.Navyse moc ma boli ,ked povie veci tipu, uz sa ta nedotknem, neverim ti, atd. Prosim ludia,napiste mi nejaky napad ako jej mam povedat,ze ma to uplne fakt seriozne mrzi :( ze je pre mna uplne vsetkym a necem onu prist,ze ma to mrzi a ze jedine co si zelam aby bolo dobre.Viete studujem medicinu , a 27.11. idem za nou mam trosku volnejsie obdobie a chcem ten vikend s nou vyuzit naplno, a necem aby sa take veci riesili ked budeme spolu,chcem aby sme sa bavili smiali a nie hadaly:( za kazdy napad a postreh budem maximalne povdacny :( DAKUJEM

darika

Kamolko
mne to pride ako,ze ona ti dlho dava najavo,ze s tebou nechce byt a ty si to este stale nepochopil.Cim horsie sa ku tebe sprava,tym viac ju milujes a ona je ti tym viac vzdialenejsia,pretoze sa jej viac a viac sprotivujes.Nesmies sa pred zenami nechat az tak ponizovat a prosit sa im.Stratis u nich na hodnote.Toto plati nielen u zien,ale aj u muzov.Daj pozor,aby to neskoncilo tak,ze sam seba znicis psychicky do takej miery,ze jej budes klacat pri kolenach,kym ona sa bude smiat.Nauc sa mat trosku hrdost.Nechaj nech sa aj ona trosku potrapi a zacne rozmyslat.

klarka_

ja si len myslim, ze je velmi, velmi narocna a je rada "na koni". a tym, ze ta ma pevne v rukach citi urcitu istotu, ale s tym uz ty nic moc nespravis, ja som tiez byvala taka, ale uvedomila som si to sama pri priatelovi, ze mu tym ublizujem. ale do urcitej miery mi to ostalo a uz aj ostane, je to o cloveku, aky je, ako veci citi a vnima a o tom, ako sa potom stavia k pocitom druhych ludi... vela zdaru a trpezlivosti, tej budes potrebovat neurekom, ked ustupia ruzove okuliare, to ti garantujem, mala by som ti dat cislo na mojho priatela, ten by ti vedel porozpravat.:)

Kamilkoooooo

najviac ma vsak boli ,ze pise veci tipu,ze som ju sklamal,ze som ako ostatny,ako kazdy chalan, ze si myslela ze bude mat super vztah,ale ze len dalsi tuctovi,ze jej srdce zavrete, a ze sa ma nece tak skoro vobec dotknut aby nieco nahodou neuponahlala:( Nic no , dakujem za rady,ale musim sa ist ucit,mam toho pozehnane do noci minimalne :D , ked tak pridem sem tam ceknut,ze co tu pribudlo.Prajem zatial,pekny , nikim neruseny piatok 13teho no :)

klarka_

ja ta chapem, aj to co pises chapem a ani som nepisala, ze jej mas ukazat svoju hrdost v momentalnej situacii. ja si len myslim, ze dookola stale nieco vysvetlovat a ospravedlnovat sa tiez nie je najlepsie riesenie, lebo ako tu uz bolo napisane, ani podla mna si nic nepohnojil- pravdu povediac sa mi na zaciatku mojho terajsieho vztahu (5 rocneho momentalne:)) stalo presne to iste, takze sa viem vcitit aj do koze tvojej slecny...:) podla mna by dospelemu cloveku malo vysvetlenie stacit.

bebetka33

kamilko podla mna ak s tym zas zacne tak si ju posad pred seba, nech je ticho povedz jej to co si napisal sem, tvoj postoj a preco si nechcel aby to zaslo dalkeo. ak to nepochopi nie je o com .nema to vyznam ked teraz robi peklo z takejto banality tak nechcem vidiet co bude robit ked pridu vaznejsie problemy..

Kamilkoooooo

ja som mal v tu osudnu chvilu sa s nou aj pomilovat,lebo vašen je vašen a neje nic krajsie,ale zasa nechat sa nou uplne unasat neje dobre.Nechcel som ist nato uplne pomaly ale ani rychlo proste vychutnat si s nou kazdu sekundu.

Kamilkoooooo

keby som jej ukazal moju hrdost,tak to by nebolo v momentalnej situacii najlepsie:(
to by bola ista smrt,ja to chcem dat do poriadku a nie dojebat

klarka_

moc riesis, to je podla mna tvoj najvacsi problem a tvoje dievca zas skusa, co vsetko si moze dovolit, pokial az zajst a co vydrzis. tym, ze spolu nie ste castejsie, nemate ani priestor na taky "normalny" vztah a cez komunikacne prostriedky sa taketo veci riesia tazko a vacsinou sa len viac komplikuju tym, ze nie je priama reakci a nemozte si dany problem vydiskutovat zoci-voci. podla tohto mi to vychadza, ze sa hneva ci je tak, alebo tak a ja byt na tvojom mieste, tak by som jej ukazala, ze aj ja mam svoju hrdost... tos moj nazor.