Zas rozoberam tie rpsia prepačte ale mam 14 a nič prosim vas pomožte .. masaže,jedlo, potieranie, proste šetko la eprosim alebo povedzte aspon ake ste mali vy v strnastich :(prosim
A zas.......
inkognito (: nešli by sme popísať sem ? www.zdravie.sk lebo boli by zasa reči, že zanášam/e cudziu temu a to by som nerada(:
jasne :D ja tam tiez studujem, preto sa pytam :) tak potom si to ty... a tiez tretiacka? mozno sme spoluziacky :))
inkognito (: do hrašku,bingham tu fakt chyba, no myslím, že asi isto to budem ja, šíri sa to ((-: a ak ma zmysly neklamu, tak ty tiež, že?
ojka..ty nie si nahodou ta baba ktoru bingham spominal, ze studuje na eube?:D prepac ze tak odveci, ale tusim o tebe to hovoril :))
datelinka, aha, už som pochopila, ja mam niekedy také stavy, že mi veci pomalšie dochadzajú :-D čo už so mnou
datelinka :D no ja som taky zvedavy clovek... napis mi to teda sem :d babiznajedna @gmail.com
ojka, ja sa nezberam este do postele :-) len som odzdravila kariollovi
karioll a teraz budes hodinu a pol citat alebo modlit sa?
inkognito, nemozem to sem dat. ak to najdu administratori... uz aj tak som prezradila vela. ak tu zajtra nebudem, tak vedzte preco :-))))
ja som v posteli cely den ale strasne ma boli krk z toho ako tu vypisujem pol dna,tak koncim,ale spat az okolo polnoci najskor. ako vzdy