Ahojte. Chcela by som vedieť váš názor, ako mám odhovoriť kamarátku od jej hlúpej diéty, ktorá ju môže zničiť. Ona sa rozhodla, že bude počas dvoch týždňov jesť iba ovocie, cvičiť a chce schudnúť počas toho 6 - 8 kg. Myslíte, že sa jej to podarí. Aj keď áno, ale zničí si organizmus a nedá si povedať. Trápi ma to.
Ako ju odhovoriť
neboj sa neznici ju tu leleob podla toho kolko vazi terazzlebo to jejj len prospeje
anezka 6-8 kg nie je normalny ubytok vahy za 2 tyzdne.takto sa racionalnym stravovanim a pohybom da schudnut za 6 mesiacov.Skus ju postrasit jo-jo efektom.Ak prestane drzat dietu ma vaha tendenciu este stupnut oproti zhodeným kg.
A to som este nespomenula ze sa cela jej dieta moze zvrhnut na PPP.TAkze opatrne baby....
Pokiaľ je mladá, a zobrala si to do hlavy kvôli nejakemu chalanovi, tak sa ti to samozrejme nepodari. Mna môj chlap stale džube za to , že nejedavam,ale nemam kedy. ale chcem začat chudnut,ale jest pri tom pravidelne. jedine čo mi pomôže sú cviky. Máš pravdu, nejedením si zničí organizmus a moze sa jej to zobraziť v dospelosti na zdravi. Ale prosim pozri si v oblasti sexuologia vztah so starsim mužom a skus mi k tomu niečo povedat