nevie mi tu niekto poradit dobreho psychologa pripadne aj psychiatra v presove?ale naozaj takeho ja neviem ludskeho a prijemneho
Psycholog v Presove?
Dobry den prajem chcem sa opytat nevie niekto nahodou o dobrej dobrom psychoterapeutovi alebo psychologovi jednoducho ani neviem za kym mam teda ist ten an Miron ma plno nevezme ma a potrebujem surne aspon nejaku terapiu alebo neviem no.Mojim problemom su problemy nervoveho charakteru a uzkosti nestabilnosti a neppevnosti mojej osobnosti dakujem krasne za odpovede ak nejake pridu.. poprosim Vas zaslat mi kontakt na nejakeho dobreho dobru pani na pomoc :).. A v meste Presov dakujem
p.Sotáková Gabriela velmi vzácny clovek.Je fakt dobrá.
vierka, a z coho mas paniku? ja mavam tiez panicky strach... z toho, ze sa mi stane nejaka tragedia, a pritom moj zivot je uplne v poriadku, nic mi nechyba, a aj tak mavam take striedave obdobia, ze obcas mavam paniku... neviem, ci to mozem porovnavat, lebo teraz som pomerne v klude, ale presne pred rokom to bolo so mnou hrozne
monika a robi on aj sedenie,vies co myslim,ci len predpise lieky a dovi -dopo?mozno je to blbost co sa pytam,ale nemam ziadnu skusenost s takymto lekarom a mam z toho obavy.
Ak odmyslím psychologičky, tak to je jediný lekár, ktorý mi, dá sa povedať, sadol vo všetkom. Áno, schizofrénia je vážne ochorenie. Stačí, že jediný deň nevezmem liek, a už sa prejavuje.
miron hvizdos.prave dnes po tom ako odo mna odisla zachranka.ja mam panicku poruchu a uz sa to neda vydrzat nedokazem to sama tebe pomohol schizofrenia to je uz dost ´vazne ochorenie nie?
Len neviem, či tomuto slovu dostatočne porozumieš: schizofrénia. Ak sa smiem spýtať, u ktorého lekára si sa objednala ?
tak ti dakujem za typ,uz som sa objednala.mozem sa pre aky problem si ho navstivila ty
Áno, so všetkými tromi mám osobnú skúsenosť.
monika mas osobnu skusenost s nomi alebo si o nich len pocula?