podstupila som operaciu, najskor vyzeralo vsetko v poriadku, prsia boli pekne a velke ale po pol roku sa natolko zmensili ze nosim rovnake cislo ako pred operaciou. hladam niekoho kto mi poradi ako sa mam branit, co mozem robit a ake je pricina. som z toho zufala, boli to vsetky moje uspory. mesiace som mala neuveritelne bolesti chrbta a teraz som na zaciatku. prosim vas, baby, ozvite sa a poradte mi. dakujem
prsne implantaty
cibulov??? preco???
ak ti sfukli aj implantaty, natieraj si prsia cibulou, ak uz tak velmi tuzis po dokonalosti... :P :))
minule jedno umrelo pri operaci slepeho creva.
.
ani to by si si nedala ?????
ja by som si implantaty nedala. jedno dievca to stalo zivot na operacnom stole. takze urcite som proti.
dnes uz to vedia chirurgovia urobit celkom pekne.
.
inac, ako pred takymi 5-mi rokmi.
Prsné implantáty ? Pokiaľ to fyzický zdravotný stav nevynucuje, baby a bez urážky - STE SPROSTÉ...
Ak máte malé prsia a spôsobuje Vám to psychickú traumu, navštívte psychiatra alebo psychológa. Prsia na ženskom tele nie sú na okrasu, na ukazovanie...
Dajte si to v hlave dokopy...
Zdôrazňujem, pokiaľ to nie je zo zdravotných dôvodov, napr. rakovina prsníka a podobne, ale aj to až po porade s odborníkom.
kukuk ozvi sa mi a lebo mi napis nieco viac o tom
Ja mam tiež implantaty a myslim si že by si mala isť za svojim chirurgom,pretože nič podobné sa mi nestalo