Otázka hlavne pre pánov, máte s kyprejšími tvarmi naozaj taký problém? Ale niektoré znás nemajú na lásku právo?
Je nadváha probléM???
lochneska, bud opatrna, ked hladas lasku a nie jednorazovku. je tam vela chlapov, ktori su zenati, maju doma stihle zeny a len tak pre potesenie si chcu raz za cas zaskocit s baculkou :-)
ale prajem ti, aby si aj ty nasla svoje stastie :-)
golem: nenašlo mi ťa ak chceš napíš na lochneska
a ostatným ďakujem za názor, cením si všetky :)
Mne osobne sa tucne zeny nepacia, ani ziadnemu z mojich priatelov sa take nepacili. Keby som bola tucnejsia, teda pri sebe, sama sebe by som sa nepacila. Ale ked to danej zene nevadi, nie je o com. Naprikad mne by vadili tie pohlady ludi dookola. Hlavne treba zacat cvicit, zdravo sa stravovat a uvidis, budes vyzerat aj citit sa lepsie a urcite si najdes aj priatela..drzim palce..:-)
lochneska ozvi sa mi na pokeci na moj anonimny nick zufaly 1980
Pokiaľ ide o mňa, páčia sa mi iba štíhle baby...nemyslím nejaké vychudnuté na kosť, ale proste štíhle. Silnejšie baby sa mi nepáčia. Pohľad na "slaninku" a celulitídu by ma na mojej partnerke nepriťahoval a prešla by ma chuť aj na sex...ale myslím si, že právo na lásku ma každý z nás, a každý si tu lásku niekde nájde. Ja si nájdem štíhlejšiu, niekto iný si nájde nejakú, čo bude maž aj kilečká navyše...pre každého tu niekto na svete behá...
lochnesska ja pracujem v muzskom kolektive a nasim sa pacia vychrtliny na prvy kuk, niekedy sa az divim na co vsetko zizaju...ale priatelky a manzelky maju normalne kocky take akurat ziadne vyziabnute babiky
sak sme ti obaja napisali ako to vydime
kolko ludi tolko chuti...netrap sa...jednym sa pacia chude, jednym pri sebe, ja osobne som nieco medzi, mam stihleho frajera a on teda rad chyta moju slaninku:)))
taky, ktory by ta nechcel koli postave, ti za to nestoji
Milé názory, škoda že chodíte len po internete a nie aj po svete :)))
Ale tak máte pravdu, obaja, mňa len zaujíma ako to naozaj je...
nasa spolocnost vnucuje chlapom ze sa im mmaju pacit zeny typu 90:60:90 v kazdej reklame v kazdom filme su dokonaly ludia
v dobe kamenej to bolo naopak vid venusa
Musim sa priznat ze aj mne sa viac pacia chude baby konkretne mi vadi ked je zena prilis prisebe
chodim s babou ktora ma tak 20 kilo nadvahu vadit mi to vadi ale aj tak snou chodim lebo to nieje iba o tom ako clovek vyzera
btw su chlapi ktorym sa to paci
inak skus schudnut nieje to iba o tom ako sa pacis chlapom ale aj o zdravi mat velku nadvahu nieje moc zdrave