Pravda je taka,ze na nasej planete je 6miliard ludi.Aj male dieta si vie spocitat 2 a 2,.. hlad,nedostatok prirodnych zdrojov,narast ludi,ktori sa vdaka medicine dozivaju vysokeho veku,financne krizy,a kazdy z nas zrejme vie ako banky vlastne funguju a to nielen v amerike.. A zrazu vtacie,prasacie chripky,nove virusy a smrtelne nebezpecne choroby.. co myslite,ze to len tak spadlo z neba?? Podla mojho nazoru niekomu ocividne prekaza pocet ludi na tejto planete,.. biologicke zbrane su predsa este horsie ako atomovky,.. ak niekedy bude nejaka 3.svetova,tak bude vyuzivat prave toto..
najlepsia cesta ako sa zbavit prebytocnych ludi na planete je vypustit virus,.. povedala by som,ze USA su v tomto velmi 'zbehli'... co si o tom myslite?
Co myslite,preco sa objavili zvlastne chripky a virusy?
pauli 73 ved ludia maju informacie iba z telky, netu, novin, a odkial by mali mat? pridem im to niekto zvestovat?
Denz :DDD
a vraj ta chripka je vazne z mlieka...:)
lusianaluci, ved práve, že stačí tá panika v telke a v novinách...za chvilu si otvorím mlieko a vyskočí na mna odtial panika z chrípky :)))
a ked ti pravdive informácie nedajú media tu ti ich už kto poskytne? ved sem chodí 99,5% laikov a tí sporstredkujú len to čo zas prečítali na nete,v novinách, videli v telke tak ako aj ja :)
a este ta podpora predaja vakcin je uskutocnovana taktikou strachu. a ked tu tak citam niektore prispevky, tak rozmyslam, ze zvolili dost ucinnu taktiku. sama panika. a same hororove scenare. podporte si radsej imunitu, aby ste pripadnu chripku ci uz tento rok alebo kazdorocne, zvladli lepsie a rychlejsie. nic sa nedeje. nezvalovala by som to na nejaky bozi trest, aj ked sama som veriaca a urcite tato myslienka ma daco do seba, ale v tomto pripade ide ciste len o biznis a zisk, akymkolvek sposobom a s akymkolvek dopadom na nas. vidim, ze to vymyvanie mozgov im ide dokonale.
Aha zbytocne sirenie paniky a to,ze Markize beha po obrazovke OHROZUJE NAS CHRIPKA nie je sirenie paniky?
Mali by sme vediet pravdu,byt spravne informovani,podla mna by sa malo uvadzat kolko orcny clovek zomrel,ci mal nejake ine ochorenia atd.Nie nenapisu len 100 ludi zomrelo.Nezda sa Vam, ze sa to nejako rapidne zvysuje?Ja viem mozno si poviete 1 000 000 nakazenych a 200 umrti nie je vela.Co ak to bude v januari 10 000 000 nakazenych a 100 000 umrti?Vzdy to bude ok?
lebo sme orientovaní na zapad.
lebo je to zbytočné šírenie paniky - preto
NECHAPEM PRECO ZRUSIA VZDY TEMU O UKRAJINSKEJ CHRIPKE
meggy :) ludia si závideli od pradavna lebo ludská zavist je prirodzená vlastnost človeka aj tým sa líšime od zvierat a gayovia a lesbi sú tu tiež od nepamati to len v bývalom československu akože neexistovali...
a či je to trest? ako to kto vníma, ja to vnímam ako každoročnú chrípkovú epidémiu nafúknutú mediami a istými farmaceutickými spoločnostami na podporuju predaja očkovacích vakcín, toť vsjo:)