Pravda je taka,ze na nasej planete je 6miliard ludi.Aj male dieta si vie spocitat 2 a 2,.. hlad,nedostatok prirodnych zdrojov,narast ludi,ktori sa vdaka medicine dozivaju vysokeho veku,financne krizy,a kazdy z nas zrejme vie ako banky vlastne funguju a to nielen v amerike.. A zrazu vtacie,prasacie chripky,nove virusy a smrtelne nebezpecne choroby.. co myslite,ze to len tak spadlo z neba?? Podla mojho nazoru niekomu ocividne prekaza pocet ludi na tejto planete,.. biologicke zbrane su predsa este horsie ako atomovky,.. ak niekedy bude nejaka 3.svetova,tak bude vyuzivat prave toto..
najlepsia cesta ako sa zbavit prebytocnych ludi na planete je vypustit virus,.. povedala by som,ze USA su v tomto velmi 'zbehli'... co si o tom myslite?
Co myslite,preco sa objavili zvlastne chripky a virusy?
Co si myslite o tej epidemii v Srbsku?Myslite si,ze aj my vyhlasime epidemiu?Co potom?
ja som citala v novej Vitalite, ze ta vakcina na prasaciu chripku ma v sebe nieco take co znizuje porodnosti alebo tak nejak, neviem co je na tom pravdy...
akokolvek nebudem sa davat ockovat kto vie co je to za odpad a ved nech sa teda kazdy rozhodne po svojom
hej niekto tu minuskuje od buka do buka, nejaký minuskový fetišista :))) a už budem mať mínus :)
ved ten zakaz by nebol navzdy iba zatial kym to neprejde denz mne to je jedno tu ide o to nech to povie rovno a nie debilnymi minuskami. detske
na minusky...ti nie??:)
S tym suhlasim aj ja,zakaz vstupu Ukrajincov na Slovensko,ved v tom nie je nic zle.Mne keby zakazali ist do Anglicka,Nemecka,Polska,Madarska tak mi je to jedno a nepohorsujem sa nad tym.
Denz a naco?
meggy- a ja som si uz zvykol:DD
aky traper mi dava minuska? ked sa vam to nepaci tak necitajte!
pauli 73 ved ani ja nerobim tu ide aby nepustali cudzincov na slovensko aby sa to tu nesirilo dalej!