beriem ju cca 4 dni,dost ma boli hlava a mam pocit na vracanie. co sa stane ked si uz zajtra tabletku nedam? rozhadze mi to cely cyklus? alebo co sa moze diat? prosim skor detailnejsie.:(
HAK-PROSIM SURNE RYCHLO
hlavne to neprestavaj brat, moja priatelka tiez ked zacala brat HK tak jej byvalo zle aj s toho vracala ale tak po tyzdni jej prestalo pomali byvat zle, nevravim ze aj u teba to bude po tyzdni mosno skor mosno neskor hlavne neprestavaj aspom 2tyzdne a potom ak by ti bolo stale zle tak chod k svojmu zenskemu doktorovy...
ale ja som prvykrat v zivote zacala brat tabletky.tak ked mi prisiel menzes tak som dala prvu tabletku sobotu a dnes som ziadnu nedala lebo mi bolo hrozne.a este trocha mam svoje dni. neviem kedy skoncia.
Ahoj. Ja som brala Vreyu,,ma podobne zlozenie ako Chloe. Vzala som asi 10 tabletiek,no mala som presne take iste tazkosti ako ty. Bolest hlavy,napinanie a aj som vracala par krat. Potom som prestala brat,menzes mi prisiel o 3 dni a stale ho este mam,takze neviem co bude,ale viem ze HAK v blizkej dobe brat nechcem
ved dobre....len si neviem predstavit ako musi zareagovat tvoje telo ked si mu poskytla taky sok ...a este ked si brala take vysokohormonalne
ja som sa strasne bala co sa stane...:( uplne som sa zlakala co bude so mnou aj ked sa mi hlava tocila.... teraz sa mi uz netoci. a je mi lepsie ovela uz sa mozem aj najest. a neboli ma hlava
Evka, možno pridu skor, možno neskôr, nemyslim si, že by mali trvať o týždeň dlhšie, to zase nie. Aj keby si všetky tabletky dobrala, je velka pravdepodobnosť, že by si mala nepravidelný cyklus.
Aluska, mne nemusiš písať aky bude mať baba cyklus po vysadeni HAK, sama som si tým prešla aj všetkym ostatnym, takže Evka može byť rada, že vysadila HAK ešte na začiatku.
my nevieme jak tvoje telo zareaguje..to nevie nikto..uvidis
lenze ja chcem vediet co sa stane ked som si dnes odrazu nedala ZLTU tabletku. to budem mat o tyzden dlhsie kramy alebo co?nikdy som nemala pravidelne,vzdy mi meskali bud 2 3 teraz naposledy5 dni. alebo normalne dostanem zas eo mesiac len ktovie kolko mi to bude meskat alebo pridu skor..?alebo coho sa mam "bat" ?
mirka ty uz tu prestan basnit ake to je zle..ked to nechces, neber to, ale neaz tu inym babam...a len tak pre tvoju info : je pravdepodobne, ze ak zena mala neprevidelny cyklus pred uzivanim, bude ho mat aj po vysadeni, a to iste plati aj o pravidelnom...a ja osobne poznam vela bab ktore nemali problemy po vysadeni..takze ked nemas osobnu skusenost, tak nemudruj prosim ta...