Vitamínopvé prípravky-prevencia

kaciatko7

no mirka, ak mas viac, ten by sa zisiel aj mne. a este ked je od puritan. lenze ci sa ti bude chciet poslat sem, nie na SK. ak ano, tak ti idem napisat mail.

AdamKrt

RNG:

otazne je RNG, ze tieto davky su povedzme vhodne, ale tak vysokymi davkami, neznicis naopak imunitny system, ze ho neurobis zavislym na umelom prisune tychto vitaminov z doplnokov ? Cize keby clovek vysadil na par mesiacov, napr. niekde nebudu dostupne, pri chorobe, tak bude mat problem ?

RNG

ja odporucam pre dospeleho priemernej vahy(to mam od hromady lekarov)
selen 200 az 400 mcg
zinok 25 az 50 mfg
jod 2 az 3 mg
vitamin C, 3 gramy
Vitamin D-3 2000 Jednotiek(IU)
Vitamin E 400 IU
Probiotika, najmenej 8 kultur v miliardach na kapsulu, musia obsahovat Lactobacilus Bulgaricus, ktory bol specificky ucinny na viralne.
Inac na viralnu imunitu je aj hromada inych, velmi ucinnych
-odkaz odstránený-

Najlepsia ochrana proti epidemiam je nechodit na miesta s velkou koncentaciou ludi, to vedia ludia uz od pradavna, a to plati na vsetky epidemie, nielen chripkove.
A hygiena pomaha tiez velmi, lebo tato infekcia sa prenasa kvapockami a tiez dotykom sliznic( dotyk infikovanej ruky na oci a nos je skoro zaruceny prenos)

AdamKrt

Sebe davam:

- 1200mg Lecitin
- 500mg vitamin C. V obdobi chripkovom, ked to na cloveka lezie aj 2-3x denne.
- vitamin E 200UI,
- kombinacia zinku 15mg a selenu 50mcg
- 300mg horciku v kombinaci s D3,
- rybi olej 1000mg, zdroj EPA a DHA
- kelp /obsahuje jod/

Okrem toho uzivam 10 dni v mesiaci Wobenzym.

A este som si kupil kombinaciu:
- 300mg bromelainu /vytazok z ananasu, obsahuje ho aj wobenzym/
v kombinacii c tretinovou davku kelpu, malickou davkou licitinu, jablcneho octu a vitaminu B6. Tento pripravok hodlam brat, ked nebudem brat wobenzym.

Ked je este chripkove obdobie, tak si obcas, ked to na mna lezie, dam cesnak. Pijem dost vody a snazim sa o pestru stravu.

RNG

959, rozne krajiny maju rozne nazory na skodlivost a neskodnost pridavkov(e-ciek)
Mastenec je v europskych farmaceutikach zatial dovolene e-cko.
V USA sa mu uz vyhybaju, hlavne v doplnkovom priemysle, kde sa snazia zbytocnym e-ckam podla moznosti vyhnut.
Mastenec(vlaknity kamen)nemozno rozhodne povazovat za ziadny doplnok potravy, lebo je viacej studii na neho ako skodlivinu. Nie je to sice nic hrozne, ale rozhodne ani nic uzitocne.
V anglictine sa nazyva "talc", ked ho niekto hlada medzi e-ckami.

959

mirka 23 mas pravdu. akurat dnes mi dosiel zinok, ktory som si objednala. chcela som v dobre viazanej, ortganickej forme. no ako kazdy dobre vie u nas taky nezozenies, ani ked budes hladat neviem ako. ale nakoniec som nasla . bol to zinok vo forme mliecnanu zinocnateho. wov, pomyslela som si, konecne. tak som hned objednala 2 kusy a dnes mi prisiel. po precitani zlozenia som ostala ako obarena, obsahuje MASTENEC. skoro ma vystrelo. uplne super doplnok, vsetky zlozky mal perfektne v sebe, tak nechapem, naco tam ten humusny mastenec rypli. takze som velmi sklamana.to nechapem, ci uz naozaj u nas clovek nezozenie poriadne vitaminy a mineraly? beham, hladam, uz som z toho zunovana...

RNG

znovu tu opakujem pre kazdeho, treba brat to, co nedostaneme v dostatocnych mnozstvach v normalnej potrave, tj
selen
zinok
jod,
vitamin C, vitamin D-3 a E
a probiotika
Kazde z menovanych je ucinne na zvysovanie imunity, na to bolo robene hromady vyskumov a je to odporucene desiatkami tisicov lekarov, co maju v tom mnoho rokov skusenosti u svojich pacientov.

mirka 23

ja nestrašim, len pišem tak ako to je. Do všetkych tabletiek strkaju mastenec, sa spýtaj RNG čo to spôsobuje. Deťom je najlepšie davať práškove C bez akýchkolvek aditív.

janka24

teda nestraš ja som ako mala brala b komplešx aj teraz detom davam celaskon a sestry byvaju chore, ale jedna pre nosnu mandlu ,dduha alergia a ja som zdrava jak repa,tak hadam sa nejaký mastenec neprejavi..ani u mojich deti