Ahojte, mam problem. Hrozne moc ma boli cikanie a strasne ma svrbi posva.
Co si myslite, je to len obycajne prechladnutie, ci zapal???? Ako to vyliecim???Vytok nemam ziadny. Vopred dakujem za rady.
Svrbenie posvy
Píšete tu zaujímavé veci... poviem to asi takto... nie každý zápal sprevádzajú teploty. Každopádne zápal močového mechúra sa nedá vyliečiť bez antibiotík a ak sa to aj podarí tak sa potom stane chronickým a to nikomu neprajem. V tom lepšom prípade samozrejme, lebo keď sa nelieči môže prejsť na obličky a zápal obličiek je už ale že dosť nebezpečný. Predpisujú na zápal močového mechúra zväčša BISEPTOL. Ak si chceš zápal vyliečiť poriadne bez antibiotik sa nepohneš. Prečítaj si aj návod liekov, k niektorým sa nesmie konzumovať kyslé /a ani Vit. C/ ani pálivé, k žiadnym sa nesmie alkohol ani kofeín. Na pitie najlepšie urologický čaj, vodu alebo brusnicový džús, iné ovocné šťavy neodporúčam piť lebo sú kyslé, tým je moč dráždivejší a o to viacej ro bolí pri močení. Akonáhle nasadíš antibiotiká po 2 hej, 3 etej tabletke pocítiš určite úľavu. Treba ich dobrať celé vaäčšinou sa berú každých 12 hodín. :-)
damian od teploty sú antipyretiká to je napr. Paralen, Medipyrin....
Antibiotiká sa podávajú pri bakteriálnej nákaze a nie vždy musí mať človek teploty a môže mať bakteriálnu nákazu to znamená že v mojom prípade by som na zápal pľúc ktorý bol spôsobený baktériami neužívala antibiotiká pretože som nemala teploty vieš ako by som skončila? Asi 1 meter pod zemou v drevenom spacáku.
ja by som skor povedala ze ak mas zapal tak chod k doktorke nech ti predpise antibiotika..viem ze su to svinstva, ale ak ti prejde zapal mocovych ciest -nelieceny- do zapalu obliciek-tak sa mozes balit do nemocnice a okrem toho ti moze trvalo poskodit oblicky
a inak tento zapal obliciek sa vyvija velmi rychlo, nemusi ti byt nic a zrazu mozes mat silne bolesti v oblasti obliciek, alebo aj oblickovy zachvat..a ver mi, nechci to zazit
dara- ja som chlap:)
diki baby za rady....idem sa cajickovat..
ako sa tu už píše ide pravdepodobne o zápal močových ciest choď s tým k lekárovi dá ti lieky za pár dní to prejde nezabudni veľa piť, nosiť bavlnené biele spodné prádlo, a tiež urologický čaj. skoré uzdravenie prajem
ak ta reze, pali pri cikani najskor to bude zapal mocovych ciest a to svrbenie moze byt sprevadzajuca mykoza, bez s tym k lekarovi, za par dni by si mala byt fit, obvodny to spravi, len k nemu zober aj moc hned rano