Svrbenie posvy

DomcaZ.

Píšete tu zaujímavé veci... poviem to asi takto... nie každý zápal sprevádzajú teploty. Každopádne zápal močového mechúra sa nedá vyliečiť bez antibiotík a ak sa to aj podarí tak sa potom stane chronickým a to nikomu neprajem. V tom lepšom prípade samozrejme, lebo keď sa nelieči môže prejsť na obličky a zápal obličiek je už ale že dosť nebezpečný. Predpisujú na zápal močového mechúra zväčša BISEPTOL. Ak si chceš zápal vyliečiť poriadne bez antibiotik sa nepohneš. Prečítaj si aj návod liekov, k niektorým sa nesmie konzumovať kyslé /a ani Vit. C/ ani pálivé, k žiadnym sa nesmie alkohol ani kofeín. Na pitie najlepšie urologický čaj, vodu alebo brusnicový džús, iné ovocné šťavy neodporúčam piť lebo sú kyslé, tým je moč dráždivejší a o to viacej ro bolí pri močení. Akonáhle nasadíš antibiotiká po 2 hej, 3 etej tabletke pocítiš určite úľavu. Treba ich dobrať celé vaäčšinou sa berú každých 12 hodín. :-)

jajkafr

damian od teploty sú antipyretiká to je napr. Paralen, Medipyrin....
Antibiotiká sa podávajú pri bakteriálnej nákaze a nie vždy musí mať človek teploty a môže mať bakteriálnu nákazu to znamená že v mojom prípade by som na zápal pľúc ktorý bol spôsobený baktériami neužívala antibiotiká pretože som nemala teploty vieš ako by som skončila? Asi 1 meter pod zemou v drevenom spacáku.

aluska

ja by som skor povedala ze ak mas zapal tak chod k doktorke nech ti predpise antibiotika..viem ze su to svinstva, ale ak ti prejde zapal mocovych ciest -nelieceny- do zapalu obliciek-tak sa mozes balit do nemocnice a okrem toho ti moze trvalo poskodit oblicky
a inak tento zapal obliciek sa vyvija velmi rychlo, nemusi ti byt nic a zrazu mozes mat silne bolesti v oblasti obliciek, alebo aj oblickovy zachvat..a ver mi, nechci to zazit

damian

samozrejme treba pit aspon 1 a pol litra cistej nesytenej nebublinkovaj vody denne. ATB v ziadnom pripade, ak nemas vysoke teploty

damian

dara, pi co najviac bud brusnicoveho dzusu alebo jablcny ocot rirdeny vodou (1PL ocot + 200ml vody), aj kazdy hodinu ak je treba, podla stavu zapalu.

tiez vit C 1000 mg niekolkokrat denne, aj kazdu hodinu, tiez podla stavu zapalu. Enzymy su tiez vyborna vec.
Tiez pozri -odkaz odstránený-

jajkafr

ako sa tu už píše ide pravdepodobne o zápal močových ciest choď s tým k lekárovi dá ti lieky za pár dní to prejde nezabudni veľa piť, nosiť bavlnené biele spodné prádlo, a tiež urologický čaj. skoré uzdravenie prajem

Deee

ak ta reze, pali pri cikani najskor to bude zapal mocovych ciest a to svrbenie moze byt sprevadzajuca mykoza, bez s tym k lekarovi, za par dni by si mala byt fit, obvodny to spravi, len k nemu zober aj moc hned rano