Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Euthyrox a nocne mory

diana211

beriem 25tku.nemam to az tak zle,ale keby som takých dalsich 5 rokov neisla ku endokrinologovi,mohla by som mat vaznejsie problemy asi.mne dlhsiu dobu vypadavaju vlasy a su dost suche.a taktiez som sa citila hodne unavena,mala som problem so skorym vstavanim,cele dni som potom v praci alebo v skole vyzerala a pripadala si ako zdochlina,celkovy ubytok energie.chcela som vediet,ale co vaznejsie by mi hrozilo,ak by som lieky nebrala,mala si na mysli srdce?na zdravi pise,ze po case by mohlo dojst ku zvacseniu az zlyhaniu srdca.dobre vediet,ze nesmiem hak,brala som ju totiz v tej dobe,ked uz som zrejme aj mala sz,len som o tom nevedela.

yskra

Este taka poznamka: znizena funkcia stitnej zlazy sa doslova bije s uzivanim hormonalnej antikoncepcie, je to aj v pribalovom letaku, kazda zena, co ma problemy so stitnou by mala prestat brat hak.

yskra

diana211, neboj, to by si musela mat velmi zle vysledky... Poucenie je len take, ze ked sa clovek neciti dobre, treba zajst za lekarom, aby prisiel na to, co cloveku je. Ja som sa citila stale unavena a slaba. Spala som 10 hodin a aj tak to bolo malo. Kolko beries toho hormonu? Ja som poziadala lekara, ci nemozem znizit davku o polovicu, lebo hodnoty mam dobre, ale pre zmenu som zacala trpiet nespavostou...Tak dufam, ze to bude v poriadku.

diana211

yskra:zaujimava informacia,to az take vazne to je keby som sa na zniz.cinnost neliecila? a aka smrt mi hrozi? :( fiha tak to preto sa lekar tvaril tak vazne,ze nesmiem vynechat kontrolu a do spravy mi napisal,ze endokr.kontroly dlhodobo nutne..

yskra

Kazdy clovek je iny a samozrejme, ze sa pri uzivani lieku mozu vyskytnut aj neziaduce ucinky, ktore nie su v letaku. U nas napriklad tento hormon na stitnu zlazu vyraba viac firiem a stava sa, ze vyrobok od jednej firmy nemusi sadnut a od druhej ano. Je to individualne. Drzim ti palce, aby si sa citila dobre. Potom sa ozvi, ked budes mat chut.

yskra

Pozri si pribalovy letak na nete, mozno to tam je zahrnute ako jeden z neziaducich ucinkov. Mozne to samozrejme je. Vysadit si nemala bez dozoru lekara. Znizena funkcia stitnej zlazy je nebezpecna, ked je neliecena, lebo zlaza melie z posledneho, lekar mi vravel, ze pri velmi zlych vysledkoch hrozi az smrt. Davku treba nastelovat na mieru. Odporucam ti nechat si zase spravit testy - no a zmenit endokrinologa.

martinka123

neuzivam ho uz, lebo vdaka nemu som ani neschudla, ani som neprestala byt unavena ... tak som ho vysadila, pretoze sa mi zacalo este aj kadeco snivat ... ale to je uz viac ako rok dozadu. No a lekar to vobec s tym uzivanim nedaval do suvisu. Mala som len 25ug. tak len tak zistujem, ci niekto taky je ... :)