mam 18 rokov a pri vyske 171 cm vazim 59 kil .. V poslednej dobe sa strasne prejedam jem jedno cez druhe.. Mam stresy v skole, rozisiel sa so mnou priatel a dako mi je vsetko jedno a tak jem .. Ako to zastavit??? Prosim pomozte mi som zufalaa.. navyse sa mi pokaslal mens. cyklus.. :(( Neviem z coho .. asii tie nervy .. alebo hormony.. Ale moja postava mi pripada strasna a to neprehanam !!! Chcem mat aspon 55 kil .. Ale ako zastavit to jedenie??????? :(((((
Som nestastnaa..... zo svoje postavy
Presne tak, vlocky na ranajky, nejake oriesky, hrozienka, to zaliat troskou vriacej vody, aby len nasiakli a zmakli a k tomu jogurt alebo tvaroh a super ranajky su hotove:) ja si davam k tomu aj ovocie a cely den nemam vobec chut na sladke.
ja mam trosku iny jedalnicek...ako ty...:DDD
ale vyskusaj ako ti pise malalama
alebo si vezmi jahodovy jogurt, pridaj vlocky, nechaj ich nasiaknut a papaj, mnam:)
a s cim to jes? s mliekom?
hej hej, daj si rano par lyzic ovs. vlociek k tomu vodu alebo mlieko,skoricu, med, mozes aj hrozienka do mikrovlnky na pol minutky, nechaj vychladnut ..mozes pridat aj ovocie nakrajane..idealna zdrava maskrta na ranne zasytenie:)
Tak sa pokus...zarucene ti to bude raaast v ustach...ako prave mne teraz :DDD
vlocky.... hm no ok pokusim sa :D .D
Peti...ty betarka jedna...ti pisem daaaj si tie ovsene vlocky...
a cvic... a bude po probleme :))
je to zbytocnee... ale bola ta aj cokolada, sojove rezy, ovocie ,rizoto , kava,jogurt ...