prosim vas robim si starosti ci niesom nahodou tehotna. mam len 16 rokov..robila som to s priatelom bez ale neurobil sa do mna...robila som to piaty den po menstruacii cize myslim ze som mala neplodne dni ale cyklus pravidelny nemam tak neviem...bojim sa preto lebo mam dost citlove bradavky aj ma trocha brucho boli myslim ze menstruaciu by som este nemala mat lebo mi koncila 27,12..robila som si aj test a to uz piaty den po styku a vysiel negativny no neviem ci to nebolo este skoro...viem ze mozem byt tehotna aj z tej kvapky lasky ale je tam velmi velke riziko:? som uz zufala bola som aj u gynekologicky a ta mi povedala ze mam ranku na krcku maternice...samy prblem za problemom :(
PROSIM JE TO SURNE!!!!
ale no tak, ak si zena nesleduje dlhodobejsie svoj cyklus, nevie s presnostou urcit kedy ma plodne dni. niektore zeny ich maju dokonca pocas menstruacie. cyklus ovplyvnuje predsa vela vonkajsich a vnutornych faktorov...
monicka, 5.deň po menštruácii sú plodné dni!!! To nevieš?
monicka: pred par dnami som zdielala taky isty problem aj ja....ak sa chces o niecom porozpravat ozvi sa mi na petusska896@azet.sk alebo na moje icq : 333-357-599...ochotne ti poradim....
petra...
Monicka.
Si mlada a preto ani sa necudujem , ze mas obavy s otehotnenia. V tvojom pripade je to take na uvazenie, lebo si naozaj mladucka a bolo by skoda uviazat si na seba tehotenstvo. ak by som ti mohla poradit tak navstiv svojho gynekologa , povedz aky mas problem, a porozmyslaj o nizkohormonalnej antikoncepcii. je lepsie jedna antikoncepcia, ako zavazok na cely zivot. si mlada uzivaj si zivot plnymi duskami a ak mas naozaj rada tvojho chlapca tak si nepokazte mladost vasimi nerozvaznymi krokmi.Ja som sice uz mamina , ale viem o com hovorim. my sme s manzelom planovali tehotenstvo, a tak som mala aj mladost a potom prisli na rad tie ostatne veci. teraz som stastna mamina , a nelutujem nicoho co som v svojom zivote urobila , ani ako som konala.
jedine co ti mozme odporucat je fakt aby si zasla za gynekologom a ten ti povie. a ako som uz napisala nepozoruj sa tolko a ukludni sa, niektore priznaky si len sama vyvolavas stresom a nemyslim si ze by sa takto skoro tehotenstvo uz dalo zachytit nejakymi priznakmi...
monika chod za svojim gynekológom ten ti môže zobrať moč aj krv kde sa do jedného dna dozvieš výsledky. to že ťa bolia prsia to sú normálne príznaky po meštruácií s nepravidelným cyklom. neboj sa len lekár ti povie presne ako máš postupovať, daj si prepísať nízkohormonálnu antikoncepciu. škoda že si nepoužila po nechránemon styku tableku, ktorá má zabrániť otehoteniu, nesmie sa používať často ale je to presda len nejaký spôsob, aby si taká mladučká neostala tehotná.
majky tak ja neviem lebo nemam pravidelnu ale asi takeho 26-28.01
a kedy by si mala najblizsie dostat menstruaciu?
pozri, nikto ti tu nepovie ano si tehotna alebo nie urcite tehotna nie si. mozem ti povedat len to ze ano sanca tam je. len sa prosim ta nestresuj a nepozoruj sa stale lebo si tie priznaky len sama vyvolas. kup si este test a uvidis vysledok. a ked si bola na gynde, asi si tam nesla kvoli tomu ci si tehotna alebo nie, vsak? tak tam zajdi znova a doktor ti povie s urcitostou ci si alebo nie. drzim palce nech ti to dopadne dobre :) a ozvi sa ako to pokracuje...a este taka mala rada, skus porozmyslat nad nejakym druhom antikoncepcie...