Ahojte nevim co mam robyt,mam velke problemi komunikovat s mojim partnerom.Uz cele roki mame tento problem.Najprv to bolo preto lebo ma zneuzivali ako dieta a neskorma sexualne napadli a ja neviem normalne komunikovat s ludmi.V zamestnani ma ludia beru ako taku mladu sialenu babu co sa vecne smeje a tak ale v skutocnosti mam chut cele dni plakat aky mam do.... zivot vobec si snim neviem dat rady.Stale sa pred ludmi pretvarujem ze je vsetko ok a tak ale nieje to lahke.Nemam nikoho komu bi som sa mohla otvorit.Moj partner tvrdi ze zijem vo svojom svete.Najde sa tam niekto s kym by som si mohla pisat?
Co zo svojim zivotom?
mne bolo tiez ublizene. Sex proti svojej voli... a som tu, som v pohode. Treba sa naucit rozpravat o vsetkom. Ak si to priatelovi nepovedala, tak mu to povedz, nepretvaruj sa a daj to zo seba von. Dusit v sebe to tiez nema vyznam, lebo ako sama vidis, priatel ta nevie pochopit a ludia tiez. Bud uprimna a nemyslim, ze vsetkym povedat, ale iba tym, ktori ti za to stoja. A ak ani to nepomoze, tak potom ozaj vyhladaj odbornu pomoc... Ja som to zvladla s pomocou mojich priatelov ale musela som otvorit svoje srdce a doverovat a nehanbit sa za to vsetko. Drzim ti palce.
Lilutu toto pochopia iba ľudia, ktorí si niečo podobné ako ty prežili. Život vo svojom vlastnom svete je síce bezpečný, ale človek musí žiť medzi ľuďmi, musí sa naučiť s nimi komunikovať, život na okraji spoločnosti, z akéhokoľvek dôvodu, je smutný :( Naozaj vyhľadaj odbornú pomoc, kým nestratíš všetkých, ktorých máš rada. Psychologička ti môže pomôcť a nemusíš sa toho báť ani hanbiť sa.
mala by si ist ku psychologičke, pomohla by ti