jeden velky druhy maly :-(

Príspevok v téme: jeden velky druhy maly :-(
bublik

zdravim, mam problem, a to taky, ze odkedy kojim, jeden prsnik mam o cislo vacsi ako druhy, rozdiel je viditelny aj v pulovri, je to dost zle, ten vacsi prsnik da asi dvakrat tolko mlieka ako ten maly... viem ze zeny mavaju jeden vacsi, ale ten rozdiel je fakt dost velky. da sa to nejako upravit, a vrati sa to do normalu potom ako prestanem kojit? ma niekto podobnu skusenost?

michajela

ahoj, ja som si niečím podobným prešla.. malý sa asi v pol roku rozhodol, že ľavý prsník asi nie je fajn a úplne mi odmietal z neho piť. Tak sme papkali len z pravého. Ľavý najskôr bolel, zduril sa a celý ten kolotoč plný bolesti:-))) Zaťažovaný pravý, kojenie každé dve hodky.. no, mliečko sa tvorilo krásne, ale veľkosť bola viditeľná... Kojila som zhruba rok, prsníky sú už rovnaké.. Len pekne pokračuj v kojení, prsníky sa časom veľkosťou, keď dokojíš vyrovnajú..

lulululu

bublik, aj ja mám podobný problém, hoci tie nerovnosti nemám kvôli kojeniu. Ja to riešim tak, že si do košíčka na podprsenke, kde mám menší prsník dám vypchávky a rozdiel nie je vidieť. :) Žiaľ, v lete je to už ťažšie. :(

Adam, nominujem ťa za muža roka. ;o)

jajka001_

ja som tiez pouzivala jeden viac, z toho druheho sa postupne vytratilo mlieko, rozdiel bol vidiet ale po ukonceni kojenia a ked sa prsniky zotavili z kojenia tak su viacmenej rovnake

aknitka

bublik aj ja som mala "výkonný" len jeden prsník. z toho druhého sa mi mlieko postupne úplne vytratilo nech som sa snažila ako som vedela. kým som kojila tak tiež ten jeden prsník bol o čosi väčší. ale keď som úplne prestala tak sa to vyrovnalo. neboj keď prestaneš kojiť tak sa to určite upraví. ak nie úplne tak čiastočne určite aspoň tak že ti to nebude vidno.
PS: aspoň taká malá útecha - moja sesternica (ešte nemá detičky) má odjakživa jeden prsník väčší a dosť viditeľne. aj s podprsenkami má problém. málo ktorá jej ako tak sedí. tiež z toho mávala depky ale časom si zvykla a už to nerieši.
buď v pohode a netráp sa aby si neprišla o mliečko.

AdamKrt

Ked tak uvazujem, niekde som videl, alebo cital, ze predavaju take nieco ako umely kus prsnika, ktory dobre prilne k telu a je telovej farby. Ze to ani v priehladnej podprsenke neni vidno, ze to neni original poprsie. Akoby to bola nalepovacia podprsenka pre jedno prso. Bez viazania.

Pripadne predavaju aj tazky valcek, ktory tiez dobre prilne a da sa pod prso, cim ho nadvihne. Takze potom to posobi uplne normalne v akejkoveek podprselnke, mozno i bez nej.

Ale to uz su specialne vychytavky... :)

pauli 73

Adam Krt, ty si taký zlatý,no úžasný si!!!! Ja ta bodujem zeleným o sto šesť. :)
Bublik, neboj, budeš riešiť ked prestaneš kojiť, Adam je chlap a dobre ti radí :)