Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka
sakra :D
KARFIOL!!!
preco hadam brokolicu, ked sa mi prave teraztiez vari (ci skor dusi, ja neviem:P) karfiol? :D
a inac, ako velke maju byt tie karfioly? myslim ze ci napr 3 take vacsie (ako na vyprazanie, priemer 5cm) a tak dusit, alebo skor 20 mensich, napr priemer do 2cm a tak ? :) ci kazdy ako chce?: :D
ja mam rolakov kopu, kazde Vianoce dostavam nejaky od maminy, aj ked vie, ze si to neobleciem...a teeeeento rok, cudujsasvete mi kupila take zimne minisaty (!!!) :D
jeeej kveetak sme tu davno nemali :D vyprazas, ci co s nim? co sa da vlastne este s karfiolom, mne nejaky duseny nechuti
nie, nie, nik neuhááááááááááádol, i keď i ja by som si dala radšej tú vašu brok-brok :D karfiol bude (:
inko, ja tiež nerada nosím roláky :D rozmýšľam, či najaký vlastne v skrini i mám :D no tak aspoň pekne do teplúčka, čajíky a liečime, liečime... (;
Broky do vzduchovky?
ojke svetre nikdy..ani rolaky :) nie nie, odmietam
u nas sa robi brokolicova omáčôčka :)
lost, hádaj, čo idem dnes robiť na obed :D
inko, pred pol jednou som už bola asi tuhá a vstala som niečo po osmej (: prekvapujem samú seba :D
ojojoooooooj, ale to nie je dobre, a ideme, čajíky, teplé oblečenie, hrubé svetre.... šup šup, liečime sa, hádam nebudeš prvý semestrový týždeň choráááá....
a dokedy si spala, ruženko šípková? :)
jej poslanci tušim zrušili aj mne imunitu, zas som volaka nachcipana... ktovie ci martinove slivky zaberaju aj na plny nos