Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, tak to záleží od toho, koľko denov majú tie pančucháče, su aj také fakt že hrubé (((:
ale noooo, inko, prečo sa ti chce truchliť? čo sa stalo?
veru, spolu sme tu ešte nenariekali asi...

[zruseny1]

ojka ale často nevidno rozdiel medzi čiernymi pančuchami a leginami, plus legíny sú hrubšie :)

a veď si poplač, aj mne sa chce, ale z celkom iného dôvodu

vlastne, my sme tu spolu ešte netruchlili že? :D

ojka

uuu,ale tie zapekané "veci" vyzerajú fakt dosť dobre, ja by som tam možno šupa ešte aj kukuričku alebo mrkvu (-:O ale to by som ja napchala asi všade :D
hmmm, inko, a čože taký triezvy pohľad na chlapov?

ojka

inko, mám rada tú pesničku, nie jeho (:
nooo, a legíny zo zásady nenosím (zatiaľ :D), ja radšej riadne niekoľko denové zimné pančuchy čierne ((:
ale pravdu máš, hlavne, že skúšky su už v kapse, joj, mne sa i teraz z toho chce plakať, ja som asi vadná :D

[zruseny1]

:))
ojka ja som ich mala tiež na jednej skúške, plus od sestry som dostala také lepšie legíny a dôrazne ma upozornila "nieže si urobíš na nich očká, nieže sa volakde zachytíš, drahé boli jak šľak" tak som musela sľúbiť, že si dám na ne extra pozor...
mala som ich raz na skúške- na tej brutálnej- kde som od deviatej do 16tej čakala na rad :D a ako som čakala a sedela, tak som si od nervozity šúchala rukami stehná :D celých sedem hodín som to robila :D legíny mám teraz samý žmolok :DDDD ale hlavne že skúšku mám v kapse, ŇE? :D

takže aj ty minišaty? tuším majú naše maminy rovnaký vkus :)

ojka

www.youtube.com
inko :D to máš zlatú maminu :D
ja som inak toho roku dostala od ježiška tiež také zimné minišaty, nosievala som ich na skúšky :D
noooo, karfiol, časť z neho vypražím, taký je najlepší a najjednoduchší :D a čas urobím zapekaný s cestovinami a so zeleninkou, mňami, mňam ((: teda, no, ešte uvidím...
lost, tiež karfioluješ? :D no ale to vieš, ked je človek hladný, tak musí priniesť aj nejaké obete v podobe špinavého riadu napríklad :D

[zruseny1]

ano, je s tym babračka:) nám to kedysi rástlo v záhrade v hojnom počte, ale moc často sme to nejedávali... mamina porozdávala susedám a rodine a bolo :D takže ani nie sme naučení ho pripravovať. ale súhlasím, že vyprážaný chrumkavučký je super :)