Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nienie, cukor MUSI chutit rovnako vzdy a za kazdych okolnosti :)
to mas ako pivo, vino, cokolvek, nemoze sa to menit :)
lebo trh.. nie lebo trh, lebo NAKLADY :D
vid coca cola u nas a v rakusku, u nas aspartman ci co a ta mrealny cukor..
myslel som, ze kvlaita isla dole (ale nie som si isty, kedze kazdy povazuje za kvalitu nieco ine)
ale to mas take, ako ine sladkosti :) sice neviem ake :D ale tak meni sa ich chut, pomalicky na nepoznanie k horsiemu.. ved teraz co chce EU brusnica zas one menit tie one cukry v sladkostiach, o 30% a viac minimalne..
a vyrobca to urobi tak, ze kazdy rok o 3% da dole cukor, do 8rokov to maju hotove..
a nie aby tam namiesto cukru nahrazky dali realny cukor, resp ten ktory je prirodnejsi (fruktoza ci co?)
kazdopadne, len som chcel nadavat, ze preco to kazia :P
tak nech daju dalsiu radu, ale nech mi nekazia chut :D
to je ako keby sa cukor menil, vzdy menej sladsi - ale rovnako skodlivy.
sialenstvo :) kocurkovo :D ilogical :P
:DDD
lost myslim, ze aj ty ako majitel nejakej znacky, firmy, vyrobku by si sa snazil veci z casu na cas menit a dat im novy smrnc :D
ved aj ty sam sa menis ..vzhladovo, povahovo, s tym nic nenarobis :)
vsetko sa meni..musis sa s tym zmierit :P :D
a kedze uz dristam tak je na case naozaj ist fuc :D
doviiii
ja sa stavim, ze sa chut BEBE keksov za 5 rokov zmenila..
poznam to, kedze som ich 5 rokov nemal :)
teraz mi uz nechutia.. aj obal sa zmenil, kde pisu ze tam primiesali nejake "super prisady" ktore asi maju zlepsit chut, no do BEBE je to menej pouzitelne..
tak isto tie rakuske knusperkekse su nepouzitelne do BEBE, maju chut co sa neda jest, ked prezreju :)
svet je sice dynamicky, ale nechcem aby sa menila chut cukru tak rychlo :D
aj si sa pokusala to s nou "predebatovat"- boze to je slovo...
no tak vela zdaru a pevne nervy, uh, tiez som prekvapena, lebo viem, ze si doteraz s nou bola velmi spokojna...taketo prekvapko, hmm..ale ved ty si sikovna, pre teba to bude malina:) kolko ti este chyba?
noooo, lost, taká prechádzočka tiež nemusí byť zla.... ako sa tak dívam, tak u nás je - 16, tak to by prebralo i mňa ((:
si bol s bastianom vonku?
inko, ja som čakala na jej vyjadrenie 2 mesiace (niečo cez), aby mi povedala, že čo ďalej..... a teraz ma takto zošokuje, ako.... mala som ju rada, ale týmto si to u mňa kapánek pokazila...
preco si tvoja veduca ziada pracu tak skoro, no teeda... tak si sprav nejaky cajicek, zapal vonnu tycinku a snaz sa navodit si apson aku taku atmosku... nech ti to s tou DP rychlo ujde :))))