Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aha :D
no tak nic ine ako cestovanie za slnkom mi nezostava :)
ved teraz tusim konci sezona ceresni v australii, ale zas niekde v chile/argentine by mohli mat, ktovie :)
ale tak, to bude fakt jednoduchsie ako si vyrobit mikroekosystem a cojaviem co v nejakom gigasklenniku :D
skoda len ze sa nemozu ceresne posielat :( i ked neviem ako by prisli z australie :)
lost no , ehm, no,, hm.... s čerešňou to bude kapánek asi komplikovanejšie ako so zeleninou :D to vieš, strom, klimatické podmienky, opeľovanie, no ja ti neviem.... radšej si nasaď brokolicu :D
ja sa ešte treaz musím na tom vtipe smiať, ten koniec, FBI :D
lost, noooo, presne tak, oni stále vymýšľajú niečo nové, tak určite zasa na nejakú dobrotu natrafíš, ktorá ti učaruje (:
ojka
jasne :)
chutili vyborne, dnes ich nezjem :D
tak niekde je chyba :D
mozno v alegii? :)
ale predtym tam nedavali tie zrniecka tej psenice, ci coho (celozrne celeararealie ci co)
ale to sa chutovo neda porovnat :)
myslim "dietne" (vramci alergie na psenicu) a "nedietne" (tj. biela muka, kravske mlieko)
tazko povedat, ci je to subjektivny pocit, asi ano, ale myslim vseobecne na chlieb, biele pecivo, ono mi to po 5 rokoch uz fakt ani nechuti, i ked je to super easy lebo je to dostupnejsie ak ocista voda (tie peciva a biela muka).. ale proste, uz to nechuti tak ako predtym, ked som nemal na vyber tak "siroky" sortiment (myslene tak, ze som to nemusel jest :D i ked je dietou sortiment uzsi, ale ta biela muka nechyba, i ked jej struktura bola super, tieto dietne su ako spongia, i ked je to fakt ako o hladani v ihle v kopke sena)
a v tom je problem, potom to stiahnu z predaja, lebo menime sortiment :)
ale nevadi, najde sa nieco nove :) i ked asi nebude to hned a nezarucene lepsie, ale najde sa :) ina cesta niet :D
lost, a to ty si po 5 rokoch pamatáš, ako chutili tie bebečka predtým? :DDDD
Ježiš bol už viac a viac rozčúlený drogovou situáciou na Zemi. Zvolal núdzovú schôdzku apoštolov a po niekoľkých hodinách sa dohodli, že potrebujú viac informácii. Takže apoštoli sa dobrovoľne rozhodli ísť dolu na zem a doniesť vzorky každej drogy. Po pár dňoch sa sa začali vracať:
- Kto je tam? - pýta sa Ježiš klopúceho na nebeské dvere.
- Tu je Pavol.
- Čo si doniesol, Pavol? - otvoril mu Ježiš dvere.
- Hašiš z Maroka.
- Výborne, poď dnu.
...
- Kto je tam? - pýta sa Ježiš klopúceho.
- Tu je Marek.
- Čo si doniesol, Marek? - otvoril mu Ježiš dvere.
- Marihuanu s Kolumbie.
- Výborne, poď dnu.
...
- Tu je Matúš.
- Čo si doniesol, Matúš? - otvoril mu Ježiš dvere.
- Kokaín s Kolumbie.
- Výborne, poď dnu.
...
- Tu je Jan.
- Čo si doniesol, Jan? - otvoril mu Ježiš dvere.
- Extázu z Montrealu.
- Výborne, poď dnu.
...
- Čo si doniesol, Lukáš? - otvoril mu Ježiš dvere.
- Speed s Amsterdamu.
- Výborne, poď dnu.
...
- Tu je Judáš.
- Čo si doniesol, Judáš? - otvoril mu Ježiš dvere.
- FBI!!! Ruky hore!!! Všetci k stene!!!
inko, to sa s ňou predebatovať nedalo, vraj nás ma veľa, a že jej to máme šikovno nosiť, aby to stihla ona prečítať, lebo že ona sa tomu nebude na poslednú chvíľu venovať.... taaaaaaak som zvedavá....
prvú kapitolu už mám, z tretej mám polovicu (tu si teraz trošku upravujem štylisticky ako mi ona pripomienkovala) a musím ešte polovicu tej tretej dopísať.... bude to zaujíííímavé ((:
môžem tu hodiť jeden vtip? môžem? dúfam, že nikoho tým neurazím ((: taký moderno-náboženský (-:O