Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ja som bol viac menej doma, trosku som sa povozil na bicykli, bol som aj v kostoliku /po dlhej dobe/. Vsetko mi to dobre padlo:D
zdravíčko (:
čaute chlapi, jak ste nedeľovali? ((:
inkooooooooooooooooooo? de siiiiiiiiiiiii? mám na teba otázku, resp. zákazku, ak sa chceš tých lístkov zbaviť na tú beanku :DD že spolubývajúca by si ich určite kupila, keby si sa ich chcela zbaviť (:
Hej, ta tpch bude asi nejaka psychiatricka, vsak ona jednemu velmi presne radila co a ako. Podla mna tak trochu plytva energiou, mozno chce len ziskat trochu praxe, hoci si myslim, ze vedomosti ma teda riadne hlboke. Asi nestudovala za bandurky:D
Hej, taka prihodicka. Mne kamarat povedal /uz davno/, ze odviezli profke na VS myslim tri mechy zemiakov:DDD To ma vtedy riadne pobavilo:D Bolo to za doucovanie:D
Ah, lost, ty mas ale vydrz:D
Ako vidim, ziadne nove prispevky:D Treba zacat:D
inko, a jak si to nakoniec poriešila? (((-: och, tak za všetko vlasntne môže priateľ kamarátky.hmmmmmmmm (((-: čo už .....
no tak sa baľ, baľ, a nič si nepozabúdaj... (:
:DDDDDD
jasne v mojej pritomnosti sa vsetci citia skvele :D
ale nie, ona je spekulant velky :D nechapem tomu, vyplynulo mi z toho, ze jej brat nechce aby jej frajer u neho spal :D cele je to divne...ale uz som to vyriesila po svojom :D
dobre ojucha, idem sa balit, idem do BA, budem k tobě blíž :D
och, asi som prefetovaná octu u u u u uuuuu ....