Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inaaaak, VT sú komerčné len v "centre",kde sú ľudia ubytovaní, kde je nejaké centrum zábavy, kam dosiahne lanovka a pod.
keď už ideš hlbšie do Tatier, ďalej na hrebene a dolín, tak tam je to super :) a silno odporúčam vyraziť na turistiku silno silno skoro ráno, vtedy človek stretne najmenej ľudí a je to super pocit, keď vyjdete na nejaký štít, ste na nom "sami" a všetko pod vami :)
stretol? toto mi asi za ten čas mojej "nepritomnosti" ušlo... fakt ste sa už videli? :D
pocit :D pozeral zamracene... a on bol vzdy na mna nahnevany :D
ale sranda, ako som sa s nimi stretol, clovek ani nevie, co mu vyrastie pod oknami :D
doslova
to je osud, ojka, co? :D
ako vieš, že to bol on? taká veľká celebrita? :)
kazdy vtacik musi z hniezda raz vyletiet :)
inak videl som Martina, vies toho admina, ako telefonuje za volantom... zaujiamve, ze ?
teoreticky to mohol byt ale aj iny clen/redaktor..
lost, tak neodbiehaj ;)
na chvilku odbehnem a uz to tu kape? ale no tak...
jasnačka, od Kuka do Kuka.... s Paťou Jariabkovou :)
od Kuka do Kuka, tajomstvo aj prekvapenie, obcas male poucenie, smiech aj dobru zahadu, vsetkym dobru naaaaladu
jaaj, Filmarika a Filmusku si pamätas? :DD pasmo rozpravok pre deti, na tom sme ficali a este na Kukovi ;D
a v telke šla len STV1 a 2. Ale si pamatavam, že ráno sme pozerávali Filmárik a Filmuška.
A ja si ešte pamatam ako babka robievali domáce maslo a tvaroh.... a mňam :)