Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ja viem, že to prekonám, len to mňa tak moc dolahlo, že som to potrebovala dostať zo seba von
Budem mať 25
slnecnica ale no tak :) usmej sa, hlavu hore, nepoznam tvoju situaciu a neviem co ta doviedlo k takemu rozhodnutiu, ale ked to musis prekonat tak snad sa ti to postasti...najlepsi v kruhu nejakych ozaj dobrych kamosov
a kolko mas rokov?
ojka ved uplne jednoducho, dam jej svoj telefon, ked budu pred budovou ja vybehnem von dam jej listky :)
len este cakam kym mi naskoci ten facebook, a rovno jej daj kontakt na mna, nech si ma prida a uz sa dohodneme :D
a ona co urobi so svojimi listkami?
Ja neviem byť racionálna. Viem sa zbaliť a odísť bývať do tramtárie, ale potrebujem ten pocit, že sa môžem vrátiť, tam, kde to mám rada
Ja som vedela, že raz to príde, ale tak moc ma to vzalo, že tu revem nad počítačom
slnecnica
clovek by mal byt obcas aj racinalny.. mne sa tiez paci kde som vyrastal (u babky), ale zas, neviem si predstavit tam byt vecne
ono vyrastat a byt vyrasteny je rozdiel :)
rozdielne to vnimam(e) (mozno) ...
inac je celkom zaujimave, ako vela detailov unikne dospelemu cloveku, co si dieta vsimne.. teraz mi ziadny priklad nenapada, ale casto sa tento jav da pozorovat :)
mne osobne, ak uz negativa prevysuju pozitiva, zobreriem sa a idem prec..
prave uvazujem ze odidem z europy, lebo tu je negativ az az a zdiane pozitiva pomaly..
... slnečnica a niekam odchádzaš? cestuješ?
Ako sa odpútať od domova? Od miest, kde ste vyrastali, kde všetko poznáte, kde máte priateľov, od domu, kde žijete? Veľmi mi v živote na takýchto veciach záleží, som na ne citovo naviazaná a ...
slnečnica, čo sa deje? s čím potrebuješ helfnuť?
inko, nóoooo, to už toľkí tvrdili, že sa vedia kontrolovať, a dopadlo to veru všeliak d-:
no to je tým, že radšej by už tie lístky mala,lebo ktovie, že kedy tam dojde a tak... hmmm, je to komplikejdííííd, lebo že ide aj s frajerom, tak to bude nevyspytateľný večer :D ... lebo hľadať sa v tom dave a tak, že to nebude dobre... taaaaaak ja teraz neviem, jak to poriešime... lebo tak hnať ťa do školy len kvoli lístkom...tiež to je na figu ((:
och, ale ty to ideš takto fláknuť tú školu, tsss.... pche... :DDD