Prečo ešte nespíte?

lost

no ja som to myslel, ze KEBY, preco 4 preco 3, preco nie rovno 10 :D

to by bolo hm , 66 666 666,66 hm

no stacilo by :)

sice bolo by to tesne, ale stacilo :D

(neboj, tych 10 cifier je uz prepisanych na bastiena :D ! ha ! :D nedavno si na mna s inko chceli poslat danovu kontrolu :P )

cize to bolo 166,66 :)

ojka

lost, no tak ja neviem, či máš až také tučné bankové konto, že by sa ti jeho suma končila na 10 šestiek :D to by si bol iný frajer :D

lost

haha :D

heh, to akoze by som zaklopal na dvere, ze "dobry den, je tu nebo?" "nie, to bude omyl, tu je peklo" .. :D end of story.... mozno sa potom opytam na spravnu cestu, mozno mi to prezradia :D

ojka

lost ((-: zaujímavý príbeh,... ale ešteže tie šestky boli 4 a nie 3, to by bolo rovno diablove číslo a cez neho by si si asi adresu do neba nanašiel :D

lost

no je to obscure story prinajmensom

tak si pozeram ze kolko som zas minul na ryzove chlebicky atd.. a ked som videl, ze aktualny zostatok na ucte je jeclo cislo X, ktore koncilo 66,66 :D tak som ti clee cislo dal do googla a vysla mi nejaka stranka, kde robili nejake geneticke pokusy prave na tom Rattus Norvegicus, co je "potkan" asi, (zaujimave ze existuje aj taky album, vydany 17.4.1977 tj 777, a poznam 3 ludi co maju v ten narodky)

proste nahody :D uz mam zas paranoju, ze za cislami (napr takto) sa skovava odpoved na nieco co este neviem :D

mozno najdem adresu do neba..

ojka

lost, no tak daj, ja mám rada long story, a hlavne so zaujímavým koncom (((:
slnečnica ((; nooooo, ale tak ja nie som vždy také ponocovadlo, leeeeeeen sem tam niekedy (-:O heh