Prečo ešte nespíte?

lost

ale ja uz ked som cital "zakernu otazku" tak ze zas nejakych danovakov lebo som spominal banky a kreditky a ty toto :D
ze jedlo !! :D

ach jaj :D

a to som mal TAK CISTU MYSEL OD JEDLA !!!!

tak panensky cistu, ze som ani nevedel, ze nejake jedlo existuje :D

a potom ze prask :D

za co toto bolo ? :D ahaaa, pamatam, raz som ti posielal SOM CAROVNY :P link na pesnicku :P :P teda nie link, ale to bolo ze "som uzasny" ci nieco take, v inej verzii, asi pamatas, anyway.. :)

1:1 teda :P

fakt teraz neviem, ci jest alebo nie :D

lost

OJKAAAAAAAAAAAAA

tak toto,

neuveris, ale prave v tomto momente, ked som zacal pisat prispevok, mi naskocila random pesicka z x-tisic a to bola tato : www.youtube.com

potrebuje to este komentar? :D

ojka

lost, no jo, banky vedia jak na ľudí, kšefty sú kšefty...
inaaaaaaaaaaaaak, mám na teba zákernú otázku :D
už je po polnoci a ty si nespomenul žiadne jedlo, jak je to možné? :D

lost

len niekedy skoda, ze neviem aky je vypis z hotovosti, ked nakupujem tak :D
potom si to neustrazim a dojdem na dno a ze "a hups, co teraz :D "

lost

preto som si zrusil vsetky sluzby a karty navyse, mam len zuno, mbank a slsp (do 26r za 30c/mesaic :) )

a just nembudem pouzivat kartu na platenie, aby si banka na tom zarabala percenta z prevodu :)

nienie, cash is king.. ha

lost

no ono to funguje, ludia takto zarabaju, ale vezmi si, co by sa stalo, ak by takto zarabal kazdy :)

padol by financny system :D

ale vtipne je skor toto:

ja banke poziciam za 2-4% na terminovanom vklade penaize

a oni to pozicaju tomu, co chce hypoteku za 6-12%

:)

to je brutalny spread co ? :D

ojka

lost, amerika berie so sebou takmer všetko, lebo to vieš :"všetko so všetkým súvisí", či už viac alebo menej (:
hmmmm, ale vidím, že ty máš riadny prehľad v bankovníctve ((-: takýto číselný prehľad som nikdy nemala... ja len viem, že všetky poplatky sú šialene vysoké podľa mňa a stále sa len zvyšujú....
a jasné, že poplatky, čo budeš ty platiť, sú vyššie ako peniaze z kladných úrokov, ktoré by banka mala vyplatiť tebe....
hold, banková politika, určite nebudú podnikať tak, aby boli priamočiaro stratoví...

lost

a to si este neviem predstavit, ake triky robia ti najvyssi bankari :D

tam sa musia tocit miliardy len tak, mavnutim ruky.. heh

to je uz fakt matrix, ked si nejaky chytrak napise (zarobi) tolko penazi, ze by to slovensku stacilo na 1 rok rozpoctu :)

vzdy som mal pocit, ze existuju ludia, co maju skutocne neobmedzene mnozstvo penazi a potichu vykupuju vsetko hmotne na svete :D no nebol som tak daleko od pravdy asi :P

lost

no u nas je bezurocne obdobie max 2 mesiace a poplatok za presun kreditneho uctu na bankovy je vyssi, ako urok na terminovanom/zune (sporiacom)

v US/UK maju aj 18 mesacne kreditky, tj daleko vyssia vyhodnost

ak oteoreticky by to islo aj u nas

ale zase, neoplati sa to pre 3eura mesacne :)

a limity 100 000 eur a vyssia na kreditku ja asi nedostanem :)

no ano :D amerika je v prusvihu... skoda ze si ale berie nas so sebou :)

sialeny system..