Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale ja uz ked som cital "zakernu otazku" tak ze zas nejakych danovakov lebo som spominal banky a kreditky a ty toto :D
ze jedlo !! :D
ach jaj :D
a to som mal TAK CISTU MYSEL OD JEDLA !!!!
tak panensky cistu, ze som ani nevedel, ze nejake jedlo existuje :D
a potom ze prask :D
za co toto bolo ? :D ahaaa, pamatam, raz som ti posielal SOM CAROVNY :P link na pesnicku :P :P teda nie link, ale to bolo ze "som uzasny" ci nieco take, v inej verzii, asi pamatas, anyway.. :)
1:1 teda :P
fakt teraz neviem, ci jest alebo nie :D
OJKAAAAAAAAAAAAA
tak toto,
neuveris, ale prave v tomto momente, ked som zacal pisat prispevok, mi naskocila random pesicka z x-tisic a to bola tato : www.youtube.com
potrebuje to este komentar? :D
lost, no jo, banky vedia jak na ľudí, kšefty sú kšefty...
inaaaaaaaaaaaaak, mám na teba zákernú otázku :D
už je po polnoci a ty si nespomenul žiadne jedlo, jak je to možné? :D
lost, amerika berie so sebou takmer všetko, lebo to vieš :"všetko so všetkým súvisí", či už viac alebo menej (:
hmmmm, ale vidím, že ty máš riadny prehľad v bankovníctve ((-: takýto číselný prehľad som nikdy nemala... ja len viem, že všetky poplatky sú šialene vysoké podľa mňa a stále sa len zvyšujú....
a jasné, že poplatky, čo budeš ty platiť, sú vyššie ako peniaze z kladných úrokov, ktoré by banka mala vyplatiť tebe....
hold, banková politika, určite nebudú podnikať tak, aby boli priamočiaro stratoví...
a to si este neviem predstavit, ake triky robia ti najvyssi bankari :D
tam sa musia tocit miliardy len tak, mavnutim ruky.. heh
to je uz fakt matrix, ked si nejaky chytrak napise (zarobi) tolko penazi, ze by to slovensku stacilo na 1 rok rozpoctu :)
vzdy som mal pocit, ze existuju ludia, co maju skutocne neobmedzene mnozstvo penazi a potichu vykupuju vsetko hmotne na svete :D no nebol som tak daleko od pravdy asi :P
no u nas je bezurocne obdobie max 2 mesiace a poplatok za presun kreditneho uctu na bankovy je vyssi, ako urok na terminovanom/zune (sporiacom)
v US/UK maju aj 18 mesacne kreditky, tj daleko vyssia vyhodnost
ak oteoreticky by to islo aj u nas
ale zase, neoplati sa to pre 3eura mesacne :)
a limity 100 000 eur a vyssia na kreditku ja asi nedostanem :)
no ano :D amerika je v prusvihu... skoda ze si ale berie nas so sebou :)
sialeny system..