Prečo ešte nespíte?

ojka

lauri, ale tak treba zmeniť prístup k tomu predsa.... nemysli stále na neho... nechod ako bezduchá, nenechaj si nech ťa tak psychicky vycuciava.... však on o tom snáď ani nevie... tak stojí ti to za to? nezmeníš tym nič... tak šup šup sa pekne pozbieraj, prehoď myslenie z negatívneho a depresívneho za aspoň trošku pozitívne a každým dňom sa to bude zlepšovať...

ojka

binghi, a oneeee, to nie je moja téma, to je naša, vy všetci ste tu predsa vítaní každý deň,.... inak by som tu kvasila asi sama a až takou samomluvou netrpím, aby som to tak ďaleko dotiahla :D

ojka

binghi, nevadííí, predbehneme, neskôr :D ale tak dajme tomu, že v tejto kategorii vedieme,... na to, že sa na boku nezobrazujeme medzi najviac diskutovanými témami, tak sme celkom frajeri, nie? (-:O
lauri, pôjde to... nevdzávaj to sakriš takto popredu... zakaždým, keď ideš spať si povedz, že to bude už len lepšie, snaž sa zmeniť svoje myslenie,... si predsa silná baba (;

ojka

lauri, no vidíš, tak to je najvyšší čas dať sa do poriadku a začať.... nenechaj sa predsa zničiť takto... to nemá zmysel (: