Prečo ešte nespíte?

ojka

deadline na odovzdanie ZP na katedru je "až" 4.5, ale to už aby si mal na začiatku apríla už verziu odklapnutú, chápeš, ešte sa to nahrava do systemu, a treba to zviazať.... čiže ja celkovo také, že to rýchlo ubehne (:

ojka

slnečnica a teba som sa už pýtala odkiaľ si? to ma napadlo v súvislosti s tým slniečkom, lebo tu je tiež krásne, ale určite nie tak teplo ako niekde na juhu, či západe (:

david23

ojka veď aj u nás pýtali, len sme to nikto nedodali:-))) a odovzdávate kedy? vtedy ako my? 17.4.? Inak ten čas hrozne letí, keby som aspoň popri tom seminárky nemusel písať... a oponenta si hľadáš sama?

ojka

slnečnica ((: dakujeeeeeem, prebnené noci majú konečne svoj výsledok :D joj, keby som mohla skákať, tak skáčem aj tri metre :D ale ešte je predčasne sa radovať, ako vravím, ešte mi to musí schváliť/zdžubať vedúca :D

ojka

david, no tak to vieš, my sme museli časť odovzdať aj v 4. ročníku v letnom semestri, časť teraz v zimnom a dokončiť v letnom, lebo mi i za toto máme kredity, a keby sme to nemali, tak to musíme normálne prenášať (((-: ale ďakujeeeeee (: no ja tých ľudí poznám viac, kamaratka ma dokonca už aj celú schválenú, že ju môže dať viazať... na to si ja netrúfam ešte (: u nás to pýtajú kapánek skôr ako vidíš, ... ale aj tebe to pôjde určite teraz od ruky.... tak ešte pekne odddychuj ((-;

david23

ojka dobré ráno, gratulujem k diplomovke, aj ja už musím pokročiť:-))) táto skúška ma pozastavila, ale hneď zajtra sa púšťam do práce:-) /musím dať deň na regeneráciu/ ale si jediná, ktorú poznám, ktorá ju už má:-))) nechceš aj mne napísať nejakú kapitolku?:-)))

ojka.

zdravíčko, krásny slniečkovsky víkend každému prajem (:
ale na začiatok všetci mocným hlasom spolu so mnou zvolajte, HIP HIP HURAAAAA ((((-: ojka práve dopísala diplomku, už len upraví nejaké citácie a spíše zoznam použitej literatúry ((:
och, jak sa ja len teraz radujem, a sa stavím, že vedúca mi to dá potom prerobiť, hehe