Prečo ešte nespíte?

ojka

ufff, to bola tesnotka, skoro mi vykypeli halušky :DD
čo dobrého budete mať dnes vy na obed? (:
david, zvladol si tu registraciu? nože sa ukáž v novom šate (:

ojka.

slnečnica a čo študuješ? v BA? (:
jo, večne budeme mladí, čarovní a študentmi :D
tento posledný ročník veru dá človeku zabrať (-:O

ojka.

david, ja som mala skvelého vedúceho na bakalarku, na toho docenta nemôžem krivého slova povedať.... aj sa ma pýtal, že či nechcem u neho pokračovať a písať i diplomku, len mňa to ťahalo iným smerom, tak som skončila na inej katedre (:

ojka.

david, musím sa registrovať (: hore v pravom roku si kukni.... potom ked budeš prihlásený, a budeš chcieť prispievať do diskusii, tak nebudeš musieť stále vyplnať tie udaje (nick, kod a pod.), takže len smelo do toho...

slnecnica

Ojka, verím ti, ja som taký večný študent a stále sa neviem dopracovať k nejakému poriadnemu písmenku pred menom:-)
Som zo západného Sl., takže je tu o kúsok teplejšie ako u teba:-) Som behala v tričku po dvore, už som jak Lost:-)

david23

ojka, bakalárku som mal hneď hotovú, ale teraz v tejto diplomovke mám kvázi terénny výskum, čo je tak na 2 týždne a urýchliť sa nedá. Mám nervy na tú moju školiteľku, že je nemotorná a všetko jej dlho trvá, ale už mám aspoň schválený koncept a to som ju uplácal ešte bonboniérami, nech už sa do toho pozrie.

ojka

stíhaš, čo by si nestíhal, ked si na čo človek sadne a sedí, tak to pôjde... najťažšie je len rozpísať sa, uvidíš, že to bude v pohode.... však i na písanie bakalárky sme nemali nejak moc času (: