Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lostik, Ja práve minule také litánie písala a ono mi to zmazalo (najčastejšie mi to robí centrum.sk) no skoro ma vytotoo :) Je to fakt na jed)) Asi treba priebežne zálohovať a ukladať atd)))
Toto skor plati na firefox.. ach ja im asi napisem skaredy email, lebo ma fakt nasralY :)
ojka :-) Ja sa tiež chystám vstávať ako Lostik :) navarila som si už v sobotu, takže kvôli vareniu nemusím vstávať, takže ani nemám dôvod :)
Joj...tak s tým papaním by mi Lostik vyhovoval :) by som si ho veru rozmaznávala a vykrmovala, hehe :))
lost :D ale však o desiatej, to nie je až také skoré ráno, to sa ešte vyspííííííííííš a vyspíííííš ((:
sansara (: nespomínaj jedlo, losť dostane chute :D
ojka :-) však sa už pomaly chystám :) a keď už tie hrušky spomínaš, do takej šťavnatej sladučkej by som sa veru aj zahryzla))))
Lostik...to mňa za tú bránu snov púšťajú okamžite :-)
Ja zas veľmi rada spinkávam ako aj ponocujem /možno v starobe budem aj pomočovať, hehe, nuž čo s vekom keď už tak už))) /.
no ked on nikoho neokabati, mozno ja niekoho osalim, i ked zrovna ziadny doma nemam :P
no jo, rano vstavam, rano :) (pockat, kedy som bol s Bastienom vonku, hmm, bol som ? :-O hadma ano :D eh.. no vdaka ignoracii casu neviem kedy :D ale bol :) tak o 100 00 by som mal vstat :) )
asi odostriem zavesy, nech ma zobudi slnko :)
sansara, ahaho, a ďalšia nachytaná na hruškách, vy ste mali všetci už dávno spať, toto sa nerobí (((-: