Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
to si robil ty? no uurcite :D fakt ty? :D tak potom pochvala
aha, vsak je to lost?
i41.tinypic.com
ojka juj tak radsej uz neprezradzaj, som zvedava ake zmeny sa tam zase porobili
ja citacie davam do uvodzoviek, a na konci kazdej ide odkaz na poznamku pod ciarou, do poznamky ide autor, datum citovania a este nejake blbosticky, konec, nic viac :D
inko, no tak to vieš, ja som písala všetky citácie ešte po starom, a kedže sa to v novembri či kedy všetko menilo, tak som to prepisovalaaaaa, babračka to bola... ja už len také detaily doladujem, to je už nič... si zasa nemysli, že neviem čo tam stváram :D a posledné dni som aj tak len na liekoch, tak som taká oťapená, oblbnutá, že to po sebe ešte raz aj tak radšej prekontrolujem :D
lost, čo takého strašného si v noci inak ešte porábal? :D
aj tak stale nechapem co tolko trva na citaciach :D
idem si pozriet tie "smernice" lebo vidim ze pisat naslepo, ako to robim ja, ma moze dostat do problemov :D
ajajaaj, tak odznovu:)
nieeeeeeeeeeeeee, práve nám možno na minutku padol net a padlo mi celé sťahovanie, ja sa nehram... už som bola takmer v polovici....
inko, ak to pôjde takýmto tempom, tak to dnes asi nestihnem pozrieť :D
jooooj, nie DP už nie, už som to včera dorobila, už mi chybaju len zodve citacie...
ale teraz si doma, ci mas uz nejake plany na vecer? snad nie Dip.
inko, ja som ešte nezaspala asi pri žiadnom filme, čo si takto pamatam (:
ale na intraku to bude komplikejdíd pozerať večer, lebo mám pokazené napojenie slúchatiek do notebooku, a keby to bolo na hlas, tak možno to asi baby nerozdýchajú, no cez víkend by som možno kukla ((-:
ono to nebolo celkom sladke, iba take stavnate, skor by som povedala svieze:)
aale nevrav ze si nanajdes cas na hodinku a pol, vecer popri zaspavani mozes pozerat:D ak ta to bude nudit, mozno pri tom aj zaspis, ale pochybujem :)
inko, už som si to dala i sťahovať, aaaale ktovie, kedy sa ja k tomu dostanem (:
ou, kuracie s jablkami? máš rada mäso na sladko? mne sladká kombinácia nikdy nebola nejak pochuti... spapať to spapám, ale nie je to ono (-:O
ale tie bambusáky môžu mať zaujímavú chuť ((-: