Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ty mrška, jak vieš, že som kukala akurat tam :D
iď už !!!! ((((-:
inko :DDD no vy dvaja ste podarení :DD pozdravujem :D
tak vám obom želám bru noc a ja si napíšem do debilníčka, že najbližšie, ked stretnem pán S. že ho mám nechať pozdravovať :D
ja sa idem ešte chvíľku pohoršovať nad profesia . sk a hor sa pod perinu....
baj baj
a nepozeraj na profesiu, vypni to :D
no ojucha, tak ja sa poberiem radsej :D pre dobro nas vsetkych :D
dobru nocku oddychni si, dopraj rychly internet aj spolubyvajucim, nesurfuj uz tolko :D
este ti dam maly uryvok z nasej poslednej debaty :D
" povedz jej, ze zajtra som volny, ze jej posielam cmuk. Odkial je ona z Levic?"
Ja: nie, od Ziliny
On" jaj tak nech pozdravuje Slotu" :D
hmmmm, do hrášku, jak si ma človek nájsť prácu, keď všade chcú teraz min 3-5 rokov praxe? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... rrr..rrrrrrrrr...
nie neboli, co by si chcela za 50 centov :D
ejhaaaaa a beriem spat aj to ze je pripity :))) malovane lubim tiez, ale tie uplne klasicke, nefarebne :D
och, neznáša zdravie.sk? pche.... fajn, tak potom nech tu ani neprispieva :D
ehm, spolubývajúce frflú, že ked som ja na nete, že im nejde vobec nič ani načítať.... huuups, smola :D
na sudoku špeci nefrčím, len na obyčajných, takže ehm, asi ti nebudem vedieť poradiť....
jaaaaaaaaa skôr frčím na maľovaných križovkaách, malé, veľké, farebné, čiernobiele, zebrovité, trojuholníkové, šikmé, od výmyslu sveta :D
ehm, ale killer? neboli tam vysvetlivky? :D
neeee..neziarli :D to som napisala narocky :D
preco by sem mal prispievat? :D no a naco, on neznasa zdravie.sk :DD
nespi, preco? :D
no hej, zlata je :D neopusta ju dobra nalada, tak to ma byt :)
no v kvetinke maju veru aj krizovky a sudoku, a zrovna dneska sme si kupili sudoku killer, ale moc sme toho nevylustili, kedze to ma nejake ine pravidla a kopu stvorcekov vnorenych do seba :D nevies nahodou co to, kde to?