Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka.

binghi, ale aby aj tí stredoškoláci nabrali nejaku prax, tak ich musia niekam zobrať, v tom je to,...a že nik brávať moc takto nechce, ... áno, sú výnimky... sem tam (: kamaratky zo SŠ, čo nešli na VŠ, tak tiež mali pár rokov nájsť si prácu, lebo nemali tu prax.... teraz chcú už všetci do zamestaniania hotových ľudí... nuž, komplikejdíd (;
slnečnica :DDDDD toto bolo na mňa dosť :D do si ten deň hneď ráno fakt zaklincovala :D ale tiež by ma zaujímalo, že kde sa nachádza :D

slnecnica

Po D1 jazdí nebezpečný šofér-jazdí z pruhu do pruhu a za volantom číta noviny
Lost, kde sa nachádzaš?:-):-)

bingham

ojka tak napr...ti co isli pracovat...maju teraz uz nejake roky odpracovane a aj prax ...ja som napr. musel zaucat chlapca co studoval na VS... co je trosku nevyhoda oproti tym co pridu a tieto veci vedia :))...ale niektori to urobili tak...ze popri praci aj studovali a tak maju aj prax a aj ten titul :))

ale este raz...ty si sikovna takze nemyslim ze budes mat problem :))...horsie to je s tymi ludmi co ani nevedia co studuju...a potom nemaju ani prax a ani vedomosti to je uplne zle...

ojka

binghi, a keby som na VS nestudovala a chcela si rovno zo SŠ nájsť prácu, tak by to bolo jednoduchšie? v dnešnej dobe nemyslím...

bingham

ojka...to je nevyhoda tych co studovali na VS...ale myslim ze ty by si nemala mat problem si najst dobru pracu :))

ojka

ts, prax, prax, prax, jak má človek do hrášku zeleného nabrať prax, ked ho nikam nechcú bez praxe zobrať? však to je na hlavu... už len blbo to znie... och... idem zúriť pod perinu, GN