Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, dobrá vila, tak ja mám veľmi rada i mäso, ale ako inko spomínala, ked mám navyber tak automaticky vyhrávajú tie cestoviny a zelenina (-:O
inko, rozdiely? ja ti neviem, muhahahaaaa, sranda (: hmmmm, fajn, už som našla prvý rozdiel, chodíš na inú fakultu :D
inak, čo sa týka tej zeleniny, spolubývajúce, alebo ani sestry nikdy nevedeli pochopiť, ako dokážem len tak schrúmať niekoľko paprík, mrkvu,paradajok, či inej zeleniny len tak na počkanie :D asi som fakt švacnutá, lebo v pohode si len tak ako taký zajo niekedy očistím zo 4 mrkvy a zjem... a pod. :D

*inko

noo ked raz budem v objemovke, tak budem tlacit do seba maso, a ktovie, mozno mi raz prepne a budem chciet byt veeeeeeelka teta :D ktovie kolko rokov by mi trvalo kym by som nabrala take svaliska

*inko

ojuuch, jasne ja mam velmi rada aj maso, ale ked vidim v ponuke cestoviny a zeleninu tak automaticky beriem to
najdime nejake veci v com sme rozdielne, haha :D ci take su vobec :P

ojka

no oni sa moc netvárili, ako keby žartovali, och :D teraz sa na tom rehlím, ale vtedy by som ich asi prihlušila :D
aaaale ďakujem, i za to, že so mnou súhlasíš (-:O
ja som len šumná deva z dediny :D
(hm, koľká skromnosť z mojej strany, všímate si to? :D)

*inko

no na anorekticku nevyzeras :) takze ludia v tom bufete hadam pochopili ten spoluziackin zartik:)
ale chudunka a stihla si aj tak :)

ojka

J111, to musíš brať s rezervou, všetko je to prikreslené, pod/nadhodnotené (((-:
tomu sa hovorí i sarkazmus :D

ojka

inko :D nenechala som ho samé na pospas, :D ale skôr nechala som ho na pospas mamine, že aby som neprilievala rovno "benzín do ohňa" :D
nooo, ale aspoň ty máš pre moje zeleninovo-cestovinové chute porozumenie, to som rada :D
ja rada chodím na obed s jednou spolužiačkou, tiež mi veľké tlupy moc nevyhovujú :D ja som so svojim jedalničkom spokojná a basta (-:O a na anorektičku nevyzerám :D