Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, ktoré berieš? :D červené, či čierne?
oooooooo, ale čo to tam vidím, sherlocka.... toho mám tiež v pozeraní zanedbaného (:

[zruseny1]

ďakujem ďakujem:))
lost čím chceli byť tie zátvorky? obrázkový gúgel ukázal len nejaké autá..akože mám si vybrať? ooo, tak dík :)

ojka

lost, ja som to hned tvrdila, že asi niktonemal ani šajnu, teda okrem mna a inko, že to padne :D tak potom treba gratulovať madam inko, že to tu v noci tak roztočili a že si to ona uchmatla ((((-:

lost

[text_size=5]aaa,m ked som zaspaval tak tu padla 44999 a 45000? :D
no toto, ako som si to mohol nevsimnut? :P[/text_size=5]

[text_size=1]congrats :P[text_size=1]

ojka

dzana, uuuuu, bude pařbaaaa (((-: ja si to najradšej takto doobeda a potom už len klasická krásna slnečná domáca sobota (:

DzanaFX

NIe nie, nejdeme rozoberať politiku, len somc hcela vedieť, či ste boli...:-D Ja idem až večer, keď pôjdem pařiť :-DDDD

ojka

inko, ty pubertiačka :D žiadne VL nie je, nebolo a ani nemá prečo byť :DD
david, tak seminárky popísané? oneeeeeee, neviem, či som to prehliadla a či sa môžem vlastne spýtať, tak ako ten vysledok z tej skušky? dúfam, že spokojnosť ((:
dzana, jasnačka, odvolené (: a čo vy? už? už?
och, len tu prosím vás nezačnite rozoberať konkrétne politické strany, inak tu budem musieť urobit poriadok :D lebo to vedie zvyčajne aj tak len k hádkam ((-:O

DzanaFX

:-D Ja sa ešte stále neviem medzi dvoma rozhodnúť, či voliť "starých" alebo "nových"....:-D Aj tak všetci volia Ficka, tak neviem, či s ami tu oplatí dačo polemizovať...Má to isté :-D

[zruseny1]

aj tebe dobré ránko
ja som ešte nebola, dorobím si pár štatistík a pôjdem :) ktorú stranu odporúčaš? :D (žartujem :) viem,nepatrí sa tak netaktne pýtať:)