Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

David, ale no :) o voľbách bola reč ráno, odvolené máme, megazázrak sa konať nebude takže modliť sa dnes netreba.
Ja som v okolí Hôrky nebola, takže si ani neviem dobre predstaviť o čo všetko sa týmto požiarom prišlo, škoda..ak to boli malí cigoši o to smutnejšie, nič si nevážia
Ja inak tiež čakám na výsledky zo zápočtovky, ale kedže som si počas nej "trochu" pomohla googlom, tak by to malo byť v pohode

lost

david23
400 000 nezamestnanych a nema kto posekat travu :)

pri tomto fakte, by si ten typek co ten hrad podpalil mal ziskat naopak nobelovku a nie trest :)

david23

baby nepodarené:-) voľby, Hôrka horí a vy sa tu rozprávate o účesoch?:-))) tak čo, už máte odvolené? S tou Hôrkou je to hrozné, bol som tam ako 8 ročný v škole v prírode a čo si tak matne spomínam, bolo tam super, krásne prostredie a exponáty. vraj za to môžu gipsy kings z tamojšej osady, tak som zvedavý, či z toho budú mať niečo...
ojka zatiaľ spokojnosť, lebo ešte nemám výsledok:-) vraj to má poslať na celoročníkový, tak hádam to niekto rozčúlený z tade nevymazal. ale tak 40 písomiek s toľkými otázkami je náročné na čas opraviť. a ty a zápočtovka?
Inak keď tu skúšku dám, tak na to zložím ódu v básničkovej téme:-), čiže sa to hneď dozvieš
inkognito jj, s tými seminárkami ma ide poraziť, ešte sa mi aj jedna rozpracovaná neuložila, tak som ju musel robiť odznova... pekne nám ten čas letí

[zruseny1]

ojka no mám to teraz dopostupna, najdlhšie spodné vlasy mám pod lopatky, a ostatné prestrihané
a nie nie, priateľ ma tentokrát nestrihal, TY bosorka, nechcem aby si si to pamätala:)))

ojka.

J111, tak vieš, určite sa snažili ako vedeli, však to tam postavili riadne na nohy....
oneeeeeee, inko, čooo? to fakt? a len skrátené, či aj najaký iný strih? ((: kto ťa strihal? priateľ? :D