Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

a to som si myslel, ze som zhasol posledny a ty potom este o druhej rano prides :P :D

a to kedy vstavas? o 6-7 ? :-O

ojka.

lost,hej,mali sme tu otvoreny balkon i vonku som na minutku bola, nech sa lepsie spi (:
oneee,lost,tak 7:59 by som ja uz mohla zahrievat stolicku v praci,tak sa vyspi riadne i za mna,utekaaaaaj...

lost

nemas otvorene okna? :D

ja som bol so psom vonku asi pred 1 hodinou a 28 miutami a bola uz teda zzzzima.. (a mal som mikinu!!!)

no ja teda neviem, rnao vstavam vlemi skoro :D podla toho, kedy mi zas niekto zazvoni, alebo zavola. cie 7:59 ako je to uz v ich zvykoch..

ale nevadi, pondelok je vzdy taky super :)
novy zaciatok..

i ked, hlavne ak sa stane nieco blbe, tak mozem hovorit ironicky "no super start tyzdna" :D len tak dalej..

i ked statisticky je to asi uplne jedno, ci je pondelok alebo stvrtok :)

ojka.

lost, na to, že je takáto pokročilá nočná hodina, tak nejak moc filozofuješ.... ((-;
ech, práve sa mi 6 krát za sebou kýchlo, čo to môže znamenať? žeby som mala ísť spať? :D

lost

no mozno nestihne naucit, napr ak behanim na chodbe kricajuc ze 'riaditel je blbe" a jedúc desiatu mi zabehne, nasledkom coho sa potknem, spadnem a spoluziak mi kopne do hlavy.. napriklad..

naucil by ma v pripade, ak napriklad ma cyti zastupkyna hned pri behu, pred kricanim "riaditel je blbec" ?

nie!!

spravna odpoved je "ak by som si zabudol desiatu, tak by som sa nezadrhol"