Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, no nahodou :P
normalna vecera = dva krajce chlebov, kockove maslo (nie to plastove), sucha salama z morky, a platky tvrdeho syru z ovcieho mlieka..

zmestim sa do "normality" s tymto? :P

ojka

zdravíčko (:
lost, noooo, hej, budíka mávam väčšinou 6-7, dnes to bolo o 6, aaaaaaa z práce som dnes odchádzala 20:45 aaaaaaa asi som už vyšťavená ((: a zajtra budík zas (:
sa tváriš prekvapene, že som sa tu ešte zjavila v noci, ako keby si ma nepoznal :D
david, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, to je supeeeeeeeer, sa moc moc moc moc teším s tebou, že tú skušku máš, i keď škoda tých, čo neurobili... Ty si trdlo, že bravčové hlavy :D nuž, tak očividne tam bol riadny nával.... moja spolubývajúca tiež prišla na intrak bez bundy, dnes (či zajtra?) si ju má isť kdesi do nejakej bratislavskej tramtárie vyzdvihnúť.... som zvedavá v akom bude stave (; nehodu si mal z vlastnej viny? dúfam, že nič vážneho pre žiadnu zo zúčastnených strán (; ehm, no inko :D nie, v pivnici nie, to je blízko komory, by mi vyjedla všetky kompóty :D
lost, inak, definuj normálnu večeru :D
bingham, však to normálny človek nemôže dať takú kopu sladkého do seba d-:

lost

preco, preco zase ja :D zase som hladny a to som mal teraz normalnu veceru, pohar kakaa a 50 ceresnovych tictacov z nudy..

anybody there ?

david23

ojka tak skúšku mám, ale tretina z nás, z opraváku nespravila, tak asi idú až v októbri...ale ja som šťastný, prešťastný ako blcha:-) tam nabehol vrátnik o 22:20, že už tu nemôžete byť, tak sme už rovno išli do incheby a hodinu čakali, kým sa dostaneme dnu, lebo bravčové hlavy nás kontrolovali pri vstupe. nič sa mi nestalo, ja som starý kaskadér:-) mám za sebou nejednu nehodu, aj keď len jednu zo svojej viny. ďakujem za pozdrav od inko, čo ju držíš zatvorenú v pivnici?:-)))
lost už si to moc nepamätám, ale baba dostala záchvat a aj plakala