Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net
NIKDY NESTRAŤTE PERO !!!!
((-:
lost, nooo inko to má o týždeň v stredu a ja neviem, viem len rozpätie od 3O.5-5.6, a kapánek ma to štve //-:
dobrá víla, noooo, inko je koťuha (to súhlasím :D ) ale nie preto, že sa tu neukáže, ale preto že ti rovno založila tému s gratuláciou :D si si nevšimla? kukni trošku nižšie, oooooooooooch :DD
nam zo študijného odkázali, že budeme vedieť rozdelenie hádam už 2 dni pred štátnicami... grrrr, prefackala by som ich za to.... oni s nami vôbec nesúcitia...
lost, ja som si i myslela, že anglická bude skôr... ale naša je aj tak krajšia ((-:
ty sa inak sťažuješ že "ešte len" je utorok, ja kričím "to už je utorok"? och, zastavte niekto čas....
Diky moc Maoam aj Ojka :)
Ojka, dakujem aj inko a ze je riadna koťuha, ze sa tu ani neukaze :D! Dufam, ze sa jej dobre dari a nech sa ozve, ked to ma aj ona za sebou, budem vam drzat obom velmi palce.
Ojka, asi 3 tyzdne ci mesiac dopredu (?). Uz v aprili som vedela, ze nasa fakulta ma rozpis statnic od 21.maja do 31.maja... ale potom ten 21.maj riadne prekvapil aj nas, dufali sme, ze to bude o cosi neskor, hah..tak skoro hned po odovzdani som sa zacala ucit, niekto iba tyzden pred tym...vsak niekto ma super hlavu, ale ja taka tremistka idem radsej naistotu :P
lost, aj si sa teda dopátral, čo bolo skôr? d-:
dobrá vila, ako dlho dopredu si vedela, v ktorý deň budeš štátnicovať?
mna ide teraz rozdrapiť od jedu, lebo nám zo školy odpísali, že to budeme hádam vedieť minimálne 2 dni pred tým,.... strašne na čas si dávajú u nás v škole, grrrrrrrrrr, ja už nevládzem.....
lost, neviem, čo bolo skôr, ale slovenská verzia sa mi oveľa oveľa oveľa viac páči :DDD
toto som ani celé nedopozerala, som to vypla (-:O