Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
slnečnica, no však mňa poraziť i ide ((-: ak sa v pondelok dozviem, že mám v stredu štátnice, tak to asi tak skoro nerozdýcham....
nooooo, krásne, tak o týždeň budeš už otitulovaná, tiež nás s inko dobre predbehneš.... ja som ešte len zvedavá, čo robí náš david, ten by mal mať tiež niekedy teraz štátnice, že ako mu to ide (:
ojka, by ma porazilo, keby som nevedela termín! Ja idem presne o týždeň, ale ružovo to nevidím:-)
ehm, riadna stávková kancelária :DD tak keď budem vedieť dátum, tak vám dám vedieť ((-:
čo je inak hlavná cena pre výhercu? ((-:
červený už nebude, ale inko rúbe vysoko d-:
Fakt to mate blbe, ze to este neviete! Moja skola bola lamská vo vsetkom, pamatam sa, ked som videla vase vzory na diplomovky, citacie...som skoro odpadla, ze "wow"...u nas nic...nikdy, v nicom...preto sa cudujem, ze vam este nedali vediet, tak vydrz prajem v uceni! este to das aj na cerveny diplom :)
dobrá víla, ty už pero môžeš stratiť, už máš diplom :D
ja to zasa odhadujem, že ak pôjdeme podľa abecedy, tak pôjdem 1.6, ale nemám ani tušáka, ako to budú rozdelovať a ani kedy nám to vlastne oznámia to rozdelenie....
tak padám ja zasa učiť, a idem si dať pozor na všetky pera :D
Asi si zacnem na pera davat dobry pozor :D
ojka, budes to mat 31.5 alebo 1.juna, moj tip :D