Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hehe, nexus, vtipalek :-)) K2 by ti nestacila? ja by som teda nesla, bola by mi zima, nemala by som dost kyslika, strava biedna :-)) ja sa viem unavit aj tu "dolu"
macca- dakujem:)))
uz aspon nepijem:))
no sak som zalozila aj temu..kuk o par tem nizsie a citaj
aky potkan?
denz, co je champix? to je na odvykanie od nikotinu?
mozno ti malo byt zle, aby sa ti zhnusili cigarety :-)
na Klaku sme boli...spal som tri hodiny...a mal som z toho peknu depku..ale na ten klak som sa vyteperil..
myslel som , ze dnes zaspim o to lepsie, ale opak je pravdou...
mal by śom to skusit na mount everest...
nexus, servus, to je este skoro na mna :-)) to by som nezaspala. tak skusam este trochu pracovat. :-)) vsak lleilla?
denz, preco od banu, si sa zatal? to sa potom musim podakovat macce, mozno zachranila jedneho cloveka pred tym, aby sa z neho stal looser :-))
ojka, tak idem si ohriat kakauko do mikrovlnky, ok? aj ja uz som myslela na to :-))
fajcim stale...som bral champix,ale som ich musel vysadit.....bolo mi hrozne zle na zaludku:(
nexus- ako sa ma potkan:DD
kokoška, toho človeka to prestane časom baviť, nemínaj si zbytočne na neho nervy (:
nexus ahoooj, ako bolo na Klaku? boli ste tam? si si urobil pekný výlet na víkend (: o kolkej si dnes vstaval? ani unava na teba nedolieha?
laura a prečo depkuješ? /-: treba zahodiť zle a smutné myšlienky (:
denz, no a nezda sa ti, že sme samá dobrota , nebodaj? (-:O no vidíš, aj si na to nepitie zvykneš, uvar si s nami kakauko (: ozaj a čo cigarety?
datelinka, hodime to kakauko? sa nan celý večer teším :D
datelinka- od mojho banu nepijem:)))