Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
daj si nexus. nazdravie. mne akurat cinkla mikrovlna :-)))
ja som mlieko nepila uz pradavno, iba do kavy si trolinku davam :-)) ale teraz idem a nech ma zahlieni :-)))
laura, ale z hentoho predsa nedepkuj (: uplne v tomto suhlasim s datelinkou, ved predsa nerobíš nič zleho, ani ich netahaš za nos, tak môžeš mať čisté svedomie (:
potkan mlci :-)))) to bude asi splinter od ninja korytnaciek :-)))
datelinka, ja si idem tiez urobit kakavko tusim, narobili ste mi chute...
klak je malicky, ma to len 1350 metrov..
ani len zamrznut sa tam dnes nedalo..
na rozdiel od everestu..
zevraj smrt zamrznutim je velmi prijemna :)
nexus, no však uvidíš ako to pojde dnes v noci,aj ked 3 hodiny je fakt malo, to viem (: a aké ste mali počasie? Ked je pekne, tak je tam prekrasne, a ten vyhlad stojí za to (:
datelinka, tak nazdravie (:
denz, vy tajnostkari, aj s vašimi potkanmi, o čom to je reč? ((-:
... pritomni muzi.... malo byt
laura, uz som medzitym nadabila :-))) ale z toho mas depku? no a co? flirtuj a kazdemu rovno povedz, ze vztah nechces :-)) a uzivaj si pozornost chlapov.
teraz ma asi pritomni preklaju, ale ja mam rada ked ma chlapi obletujun a skladaju komplimenty :-))
minule mi byvaly kolega, uz dochodca stretol a zacal slintat. a vravi mi, skoda ze sme sa nestretli pred 40 rokmi a ja ze vdaka, vtedy som este na svete nebola :-))))
ale....tak no....cez vikend do nemoty:DDD
ale inak pohoda:)
potkan.....nexus vie:))
a hej....na odvykanie..a fungovalo to dva tyzdne,len potom mi zacalo byt zle....
cau Mercedes Denz:) ty si pil nejak nemierne? potkan nejak mlci sa mi zda...
a nepriznal sa, ci si sem tam uhne...