Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
koho ti pripominam.....ja som jedinecny....takze sa urcite mylis
marylin....jasne ze nie...., ale som chalan a zena je hned po mne druha bytost ktoru v zivote lubim :)))
Bingham, no ja byvam skoro stale v noci hore, ale nezavitala som sem par dni, alebo som sa proste iba nezapojila, ked ste uz mali debatu v plnom prude :). Ja si akurat patam iba tie nase pokeci s ojkou, tebou a leillou, v ostatnom som uz stratila nit po precitani par riadkov :D.
A kto su ti novi, co sem chodia pravidelnejsie?
Datelinka, ty si kto? Taky povedomi "nickname", ale asi iba tolko :). Ty si tiez taka nocna sova?
tak mame u bingha smolu :-))) lepkavu :-))
a ja dobru vilu poznam, ona mna nie :-(( tak teda asi odisla....
a keby sme neboli zeny?Tak nie?
no, niekoho mi tym pripominas :-)))
pockaj aky max.....maxa som este nebil....:DDD
Ale no jasne ved ty vies ze ja veeeeeeeelmi lubim zeny :)
ty si ale don juan, bingham :-)) tak preto tu uz max nechodi?? si mu dal nakladacku?
leerka, menim s tebou. ja mam rada dlhe piatky :-))) niekedy som si myslela, ze byvala sefka je šiši, vzdy v piatok zacinala makat :-))) a teraz sa aj mne dostava nejaky prilev novej energie v piatok odpoludnia :-) mozno je to taka "burka pred tichom" :-)))))) teda posledne dielo pred vikendom :-)
dobra vila....no teba som tu dlho nevidel.....ved to.....tiez som tu par ludi nepoznal....:DDD
ale kedze som velmi velkorysy.....tak mozu ostat :)))) obvzlast ked ste zeny ;)