Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aha dobre vediet inak tiez vcera ste tu mali temu tak som sa radcej stiahla
dobra vila, ja ta poznam z rozpravky :-))) a ty mna nepoznas, lebo asi nebehas po luke. tam ma je.... :-)
dobra vila, nie si sama, co robi naopak. ja som vzdy vravela, ze ja mam dobry biorytmus, len zijem v zlom casovom pasme :-))))
dobra vila- blava:)
a spominal som to uz dost casto:)
len teba nebolo vtedy...:)
aha dobre vediet inak tiez vcera ste tu mali temu tak som sa radcej stiahla
Denz - ahoj :), ty si odkial inac? Ak to nie je tajomstvo, nejako sa mi ani nemari, ze by si to bol niekedy spominal (teda aspon mne :P )
no tak ja sm zvedava, ako to tam vydrzim..napr dnes som pozerala databazu ludi z jedneho zapadosloveského mesta .. musela som to cele kontrolovat ..a kukala som na to par hodin..cize som uz ani nevnimala potom ... a zrazu bol cas ist domov .. :-) no a napr vcera sa mi stalo, ked som sla rano do prace, ze som sa pomylila a uplne inam odbocila (o jednu ulicu skor) a pozeram a divim sa a hovorim ci, ze sak do riti, ved vcera tu este ta firma bola adnes uz nie? az potom som sa spamatala .. :-D
"marylin....jasne ze nie...., ale som chalan a zena je hned po mne druha bytost ktoru v zivote lubim :)))"
ROFLMAO :D... co si ty za don juana potom, ked zena je iba na druhom mieste?! :D
dobra vila- ojka a ja sme pisali...:)
a opat je hmla jak v hmle :)
Nie, datelinka, som tu :D. Len nepisem nejako nahusto :)). Idem este trocha cvicit... tebe este nie som znama tym, ze mam prehodene bio a vecer makam, cvicim, citam, pocitacujem a vsetko ine, co ini robia poobede :D.
Niekto tu pred par stranami pisal, aku mali hmlu, no ludia, aj tu bola cely den hmla a este aka, som 50 metrov pred seba nevidela... :P
dobra vila.....tak datelinka je moja tajna laska :DDD
Marylin nepoznam....:))))
a ostatnych som este nevidel