Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:))) nooo ved uvidime ci si pripravenaa...., ale nechcem to zakriknuut.., aby som nahodou ja nedostal.....z poza rohu :))
ano ojka presne preto...nooo a zatial mi este nezamrzli...:))
bingham, ja čakám, že na mna číhaš a striehneš za každým rohom, som vyzbrojená, tak jak sa pattí (; a ty prečo nie čiapočku, by sa nagelované vlasky dokazili? Ozaj a to to neomrzaju? (-:O
datelinka, ja viem aku myslíš, niektorým také "šiltovečky" velmi pristanu (:
to vaazne...a nie je taka kozusinkovaa...ako keby ??? :))
no, ono to nie je ciapocka, to je taka siltovka, ale taka teplucka, ako baretka so siltom :-))dobra je, iba oci mi svietia spod siltu :-)
:DD aj ja by som si raad dal ciapku..., ale nemozem....
ojka to je dobre ze aj saaalik a rukavicky...som rad ze nezabudas...nikkdy nevies kedy ma stretnes :DDD
datelinka, ja čapičku (šerblík ako to volajú moji kamarati), rukavičky aj šálik nosím poctivo už dosť dlho....
ale veru máš pravdu, keby aspon tie vianoce boli biele (;
hmmm datelinka s capickou....ani sa nedivim ze tie snehove jazycky ti nedali pokoj :P
hej, bingham, skoro ma zozrali, jazyciska nenasytne :-)
ojka, keby aspon do stvrtku vydrzal sniezik, tak prijemne vrzga pod nohami :-) dnes som uz aj capicu vytiahla :-))
no však ona sa ta zima rychlo pominie, ked som sa tak divala na počasie... /-: ktovie či z toho snehu niečo ostane do vianoc... hm