Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no pekne...pekne ojka...vy tam mate tolko snehu...a my tu v BA nic.... :D
vy ste ako na konci a my zasa na tom konci sme ((-:
ahoj lost, nooo, tak u nas snežilo aj včera celý den, tak máme toh sniežiku teraz akurat (:
heh, tak myslim, ze u nas je to s udrziavanim ciest este horsie ... tu sme ako na konci sveta.. sa tu na nas doslova a do pisemena zabuda
no veru, to by bolo dost adrenalínové šoferovanie, teda aspon keby ste mali také "udržiavane" cesty ako my, tak určite :D
ja si kazdy den precvicujem znalosti za volantom ..a niekedy osm taka leniva, ze sa mi uz ani soferovat nechce :-D a sneh nemame u nas ..lebo ak by bol, neviem ci by som sla ...
no vidíš, tak si aspon precvičíš znalosti za volantom, však sneh hádam na ceste nemate, tak to bude v pohode, či? (:
a tak ani nie ..len musim ist este pre nu, potom tam, naspat a ju zase domov zaviest a potom mozem ist knecne aj ja domov ..sa budem tak motat v podstate zbytocne ..lebo keby sla ona autom, tak ja som po ceste _D
to je nebodaj daleko? kolko km?
to urcite ano ..hlavne ked budem od rana hore a musim to odsoferovat tama vecer zase naspat