Prečo ešte nespíte?

ojka

hej všimla som si, že tam má zaujímavú diskusiu, ja radšej len potichy sledujem, ked už tak, lebo ako si napísala, nevyriešilo by sa tym nič (:
to su inak pekné ritualy, malý sa potom hadam aj unavý a spinka jak drevo, nie? (:

datelinka

apač celý večer rieši problémy s darwinom :-))) radšej sa ani nezapájam, zbytočný čas aj energia, aj tak nič nevyriešime :-))

datelinka

my máme také rituály :-)) večer, keď susedky pospia, dáme si nejakú príjemnú hudbičku, spotíme sa, osprchujeme a šup do pyžama :-)))

ojka

lost, vieščo , to neviem, ale za mojich "mladých čias", som tam bola na jednej chate, ktovie či ešte stojí a ešte po nejakých kopčekoch pobehať....
datelinka, to ste si na večer pred spaním taku didžinu spravili ? :D

datelinka

my sme pred chvíľkou dotancovali :-)))) babky susedky dúfam tiež :-) mali sme tubular bells III naplno :-) a celých 47 minút. mladý chcel tancovať :-)))

lost

hej tie kopce vyzeraju celkom zaujimavo :)

aj Kučišdorfská Dolina, inac tam sa da aj palvat? minule som tam videl par malych hadov :D

ojka

pezinok? to je kuuuštek od BA (: tak aj tam vam pošlem tento tyžden sneh (-:O tam mate inak peknu prirodu, ale neviem či to patrí ešte k pezinku....