Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
david, neviem či idem d-: prihlášku som si dnes už podala, ostatné je v Božích rukách,... na začiatku leta by som mala mať prijímačky, tak som na to siiiiilno zvedavá ((-:
aaaaaach, ale už i len kvoli tomuto sa oplatí štátnicovať, dnes ma po 3 týždňoch tak krásne privítali, že mi až slzičky vyhŕkli ((-:O no a potom klasika, rozplakala som i maminu :D
ufff, ale viete na čo sa teším, dnes si konečne riadne pospím, žiadne štátnice, žiadne projekty, žiadna byrokracia, nič.... už len zajtra ten úrad práce :D
ojka ty ideš na PhD? waaaau. A to si sa kedy k tomu rozhodla? Ja som nakoniec ani spať nešiel a išiel som pred 6tou ešte do mojej starej práce dorobiť veci. Ale už som riadne unavený. skús Poštu na Poštovej, tam budú mať určite:-)
iskri newiem, mam tri alternatívy, ale kým sa rozhýbem, nebude mať možno voľno ani jedna:-) Zvažujem uzatvoriť jednu miestnosť v jednom malom hoteli, alebo reštiku, alebo takú kvázi jedáleň, čo je na vyššej úrovni. Ale strašne sa mi nechce tam chodiť, pýtať si, aké majú menu a tak. Hlavne neviem, koho pozvať a koho nie. Budú to platiť rodičia, tak nechcem, aby mali vysoké náklady, tak zvažujem, či mám pozvať aj kamošov, alebo len rodinu. Aj keď niektorí členovia rodiny mi nie sú tak blízky, ako niektorí kamaráti,...veď vieš a ty to kde chceš mať?
jaj, jasnacka, tak si to vypytat kratke Ucko a ustrizok jedine okopirovat
inko, nie, za promocie budem platiť prevodom z účtu. Ale ehm, potrebujem zaplatiť za prihlášku na 3.stupeň (-:O
U-čko inak majú, ale len to krátke, a ja som potrebovala dlhé (;
ojka, chces platit za promocie? :D takze sa mam pripravit na to, ze zajtra tiez bude Ucko zhanat po vsetkych postach? ako to ze nemaju? :-O
My nerobiť bordel, my len trošku vyvádzať (;
Diky, Macca (:
Nerobit bordel tu, inak vas zmazat ja :)
viete mi vysvetliť, prečo do hrášku zeleného, nemajú v celej bratislave na pošte poštový poukaz U - ten dlhý? som dnes vbehla na tri pošty a nikde nič...
och, toto bude dnes ešte dlhý deň... toto bude chcieť ešte veľa síl a nervičiek....
ale inak pekný slniečkovský deň všetkým prajem (:
vonku to vyzerá na pekný letný deň (:
ranečko, vidím, že je tu reč o oznámeniach
ja som nemala ani pred dvomi rokmi a ani teraz neplánujem..načo aj.. jaa neviem, stale sa z toho nejak neteším, ani ako senzaciu to neberiem, dali sme to znamym vedieť telefonicky
David a aku miestnost alebo restiku objednavas? vobec neviem co mam vybrat na posedenie pre cca asi 12-14 ludi :/
vila a to si ma dostala, viete co mi napisala? :D vraj si ma predstavovala ako opircingovanu a potetovanu emacku :D tak teda dovooooool, to posobim depresivne??? :D alebo ze mam sklony k rezaniu? :D maticka skakava, to potom robim zly dojem na ludi :P
no ale vilka, teba som si predstavovala uplne tak ako vyzeras:) mila charizmaticka, a co mas s tymi kilami stale? ved si z nas najchudsia, ty potvorka