Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka: podavam spravy :D tak posledne dni resp tyzdna abo mesiace som makal, a ked mi budete drzat palce tak coskoro som Bc. :D
nove nemam nic :D aspon zatial o nicom neviem. ta tak :D
www.youtube.com
nebol to dnes bach naživo, ale to je také super, keď niekto dostane do daru hudobné nadanie (((-:
www.youtube.com
no však držte palce, držte, uvidíme, čo to spraví (((-: či nepoženiem tú školu nakoniec do záhuby, ak sa tam dostanem :D
jo jo, ojke budeme držať palce..naša škola potrebuje takých svedomitých a šikovných ľudí, len smelo do toho :)
david a tvoj prístup je nesprávny :D pretože ak to ocení čo i len jeden človek, tak to za to stojí :)
slnečnica a ty si už tuším tiež otitulovaná, ani som ti nezablahoželala, takže dodatočne gratulujem :)
Lietame sem a tam:-)
Krásna búrka vonku práve končí a už len tichučko padá dážď, perfektne sa bude spať.
banda moja, kade lietate celý víkend? ((-:
system, chlape a tebe sa ako inak vodí? podaj správy, prosím ťa d-:
www.youtube.com
...If your face is shining like the sun...Say Yeah! Yeah! Yeah! Yeah! ((-:
david, vďaka, budem potrebovať ešte veľa síl a nervov ((-:
mňa tiež všetci odhovárali, teda väčšinou kamaratky doktorandky i spolužiačky.... čiže idem hlavou proti múru, uvidíme, či ma nakoniec zo/vyberú ....
hej, hej, budem musieť pracovať na mojej téme, potom písavať ešte nejaké články, a aj nejakých "štupľov" učiť, ešte len to bude kopec "srandy", uvidíme....
ale tak nepredbieham udadalosti, je to ešte ďaleko ((:
a ty čo teraz plánuješ? už zháňaš nejakú brigádu, prácu? plány na leto? (:
ojka u nás aj ten, kto chcel ísť na PhD, tak ho niektorí súčasní PhD študenti poodhovárali, že máme ísť radšej do Brna. Ale budem Ti držať palce! Tam musíš aj tu tému rozpracovať, čo? Aj mňa moja docka lámala, ale nakoniec som prišiel na to, že by to pre mňa nebola až tak dobrá voľba, lebo nie som rád stredobodom pozornosti a už vôbec nie, aby som 1(20)tim študentom niečo vysvetľoval...
konečne sobota, konečne doma, huraaaaaaaaa ((-:
ide sa upratovať (:
pekný deň vám prajem (;
a vy máte aké plány?
kto ma chce potesit a da mi hlas ?
www.facebook.com
myslim ze treba liknut na fb stranku fotlab a potom hlasovat za
fotky pri mene Kuban Syqwn :) (macky)
mozem vyhrat poukazku na tlac fotografii :)
kto ma cas vopred diky :) ak som porusil nejake pravidla alebo neviem co tak ma zmazte :D