Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kukni deti ekzantém na tom frčím... ja som ja, väčšinou iba niečo chcem, mne to dlho trvá kým sa rozhodnem, 90 dňovku som absolvovala pred 1,5 rokom , nechcelo sa mi vracať A FENIX založil vlastnú tému, možno ani nebudem musieť...
ahoj binham, jasné, že sa učím, ale dlho už nebudem, hádam len do druhej, potom si pôjdem podriemkať, teda ak budem stíhať (;
lleilla ahoooooj, teba som dlho nevidela snáď ako je mesiac dlhý skoro.... (: kade si sa tulala? skušky porobené?
co by bolo :DDD
hmmm...ty nahodou nedrzis 90....to by si nemala vobec alkohol....
katalinka - ja sa chranim extremne vysokou davkou flegmatizmu :)
inac to boli "kamosi" pracovny, cize obchod, kazdy si odkrojil pekne 4 ciferne cislo zo mna, a potom zmizol :)
proste im to nemysli, chcu jednorazovy obchod a nie dlhodobe ryzovanie :)
mne je to prakticky jedno, lebo jednalo sa cisto o money, avsak je to take divne, ten pocit, ze clovek uz nikomu nemoze verit :)
aj ked sa niekto najkde, kto stoji za to mu verit, tak nemam zaruku ze za 2-3 roky sa ulakomy na nieco.
ale nech si bezia, zvysuju mi karmu :)
bingham som zvedavá čo bude ráno
ahooooooooj ojka...dufam ze sa teraz neucis !!!! :)))))
ano aj ja cuckam vodu...a vlastne ja vzdy cuckam vodu....., len teraz som si trosku dal(ako to datelinka napisala...trosku som si dal..., aby si nehovorili preco ten bingham nepije :P )
lost bolí to? myslím muža, keď ho 1,2,3,4,5,6,789 ľudí sklame?
bingham, ja už cuckám vodu, alk je metla ľudstva !!! :-))))